Prodej rodinného domu 3+1/4+kk, Ladná

Úlehlova 344/29, Ladná

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Dobrý
  • Garáž
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitelů Vám nabízíme na prodej rodinný dům o dispozici 3+1 a celkové užitné ploše 120 m², který se nachází v obci Ladná v okrese Břeclav. Celková výměra pozemku, na kterém nemovitost stojí, činí 1396 m². Dům byl donedávna plnohodnotně využíván jako 4+kk a je ve stavu vhodném k nastěhování. Budoucí nový majitel má však prostor dispozici domu přizpůsobit vlastním potřebám. Na dům přiléhají další venkovní zděné prostory (garáž, dílna, kůlna a letní kuchyně) o celkové zastavěné ploše ca. 100 m². Nad celým domem se rozléhá půda o výměře 85 m², odkud je možno vystoupit na balkon. Opět se zde tedy otvírá možnost využít i půdu pro obytné místnosti. Pod domem je pak sklep o výměře 25 m², kde je umístěn plynový kotel. Další sklep je přístupný ze dvora a má výměru necelých 16 m² ve dvou místnostech.

Dispozice domu je následující:
Z ulice vcházíme verandou (2 m²) do hlavní chodby (26 m²), která posuvnými dveřmi navazuje na jídelnu (16 m²). Jídelna je propojena s kuchyňským koutem (7 m²). Z chodby vejdeme do pokoje pro hosty (20 m²), vedle něj se nachází obývací pokoj (18 m²) přístupný z jídelny. Oba pokoje jsou propojeny dveřmi, což ale nebylo v posledních letech využíváno. Z jídelny pak ústí chodba (7,5 m²) směrem do zadní části domu, na jejímž konci se nachází ložnice (16,5 m²). Z této chodby se dostaneme do koupelny (4,5 m²) s vanou i sprchovým koutem, WC (1,3 m²) a spíže (1,7 m²), dále schodištěm na půdu, jiným schodištěm pak do sklepa s již zmíněným plynovým kotlem.
Zahrada s několika vzrostlými ovocnými stromy je využívána k pěstování ovoce a zeleniny.

Dům je napojený na všechny inženýrské sítě kromě vodovodního řádu, což však není problém vyřešit. V domě byla doposud užívána voda z vlastní studny. Jako hlavní zdroj vytápění slouží plyn, na kterém se i vaří.

Obec Ladná se nachází v bezprostřední Blízkosti Lednicko-valtického areálu, pouhých 6 min autem do Břeclavi (nákupní zóna Tesco) a do centra Brna pak po dálnici D2 ca. 35 min. Lokalita nabízí nekonečné možnosti pěší, vinařské i cykloturistiky, což dělá oblast turisticky velmi zajímavou. V obci nalezneme mateřskou školu, základní školu (1. stupeň), širokou škálu možností sportovního (venkovní workoutové hřiště, víceúčelové hřiště, sportovní hala) a kulturního (obecní ples, tradiční krojované hody atd.) vyžití.

PENB se nyní zpracovává. Ukazatel energetické náročnosti G - mimořádně nehospodárná.
Údaje budou průběžně aktualizovány.

Pro více informací a prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Prodej rodinného domu 3+1/4+kk, Ladná

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaÚlehlova 344/29, Ladná
OkresBřeclav
Velikost4 pokoje
Plocha užitná120 m²
Plocha pozemku1.396 m²
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
GarážAno
Počet garáží1
Sklepano (25 m²)
KomunikaceDlážděná, Asfaltová
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, Autobus
VodaMístní zdroj
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky15422126
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Pošta

Pošta

Doprava

Doprava

Vlak

Vlak

Autobus

Autobus

Obchod

Obchod

Škola

Škola

Školka

Školka

Sportoviště

Sportoviště

Ing. Jana Čechová
CENTURY 21 Vaše Reality
+420 722 007 081
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-jana-cechova
IČ: 74490427

Také jste raději, když se při řešení náročnějších situací můžete opřít o profesionála? Je báječné vědět, že se máte na koho spolehnout a komu důvěřovat. A přesně tyto podmínky nabízím i ve složitém světě realit, kde se snažím hledat cesty k maximální spokojenosti klienta.
Ukážu Vám, že práce v realitách může být slušná, poctivá a založená na důvěře.

Kontaktovat makléře
bgIng. Jana Čechová