Prodej RD 3+kk, 103 m2, Ledeč nad Sázavou

Růžová 257, Ledeč nad Sázavou

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Velmi dobrý
4 000 000 Kč

+ provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme vám novostavbu rodinného domu s dispozicí 3+kk, 103 m2 v Ledči nad Sázavou. PENB je " B" ! Dům s celkovou výměrou pozemku 80 m2 se nachází v klidné lokalitě nedaleko náměstí. Kolaudace 2022.

V přízemí domu se nachází zádveří 9,5 m2, chodba 8,1 m2 s výstupem na terasu 8 m2, koupelna se sprchovým koutem 5 m2, samostatné WC 1,7 m2 a kuchyňský kout s obývacím pokojem o velikosti 23 m2.

V patře domu se nachází dvě pokoje o velikosti 20 m2 a 18,7 m2. Je zde také příprava na koupelnu, pokud by nový majitel chtěl koupelnu s WC i v patře.
Dům je napojen na vodovod, kanalizaci a elektřinu. Vytápění je zajištěno podlahovým topením v přízemí a kamny na dřevo s rozvodem tepla do patra domu. V patře je také příprava na montáž topných panelů. Teplá voda je zajištěna elektrickým bojlerem.
Dům má nová plastová okna.
K dispozici je také sklípek.


Ve městě je veškerá občanská vybavenost: ZŠ, MŠ, gymnázium s vyšší odbornou školou, pošta, městský úřad, poliklinika, potraviny: Billa a Penny, vinotéka, restaurace, pekárna. Výborná dopravní dostupnost: exit 66 na D1. Ledeč nad Sázavou je historické město s Hradem Ledeč nad Sázavou ve středním Posázaví, ve středu České republiky, ležící na severozápadě kraje Vysočina. Od okresního města Havlíčkova Brodu leží asi 30 km západně, od krajského města Jihlavy asi 45 km severozápadně. Město leží na obou březích řeky Sázavy, na pravém břehu na skále stojí hrad z poloviny 13. století. Na levém břehu leží historické jádro města s gotickým kostelem sv. Petra a Pavla, které je od roku 2003 vyhlášeno městskou památkovou zónou. Nedaleko se nachází přírodní rezervace Stvořidla.

Dům je vhodný jak k bydlení, tak i k pronajímání. V případě zájmu o více informací, nebo domluvení prohlídky kontaktujte makléře nemovitosti.

Prodej RD 3+kk, 103 m2, Ledeč nad Sázavou

Popis nemovitosti

Cena4 000 000 Kč + provize RK
KategorieRodinné domy
LokalitaRůžová 257, Ledeč nad Sázavou
OkresHavlíčkův Brod
Velikost3 pokoje
Plocha užitná103 m²
Plocha podlahová103 m²
Plocha pozemku80 m²
Plocha zastavěná80 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2022
Terasaano (8 m²)
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
DopravaAutobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva, Podlahové
Velmi úsporná B
120 kWh/m²/rok
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky08122038
Kontaktovat makléře
Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder