RD Letovice, CP 296 m2, vhodný pro rekreaci nebo bydlení

Na plese, Letovice

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
prodáno

+ provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Zrekonstruovaný dům vhodný k trvalému bydlení nebo k rekreaci na okraji města Letovice, cca 40 minut jízdy autem od Brna, 25 minut od Blanska, 25 minut jízdy od Svitav. Celková plocha pozemku činí 296 m2, zastavěná plocha 150 m2, užitná plocha je cca 200 m2. Dům má dvě podlaží, je cihlový, se sedlovou a pultovou střechou. K domu náleží garáž. V obytné části se v přízemí nachází předsíň, kuchyně a za ní obývací pokoj, další pokoj, koupelna, toaleta, komora a sklep. Z předsíně vede dřevěné schodiště do patra. Zde z chodby vstupujeme vpravo do dvou ložnic se střešními okny a francouzským oknem a také do pokoje, šatny a další místnosti, vhodné pro pracovnu nebo i posilovnu. Okna jsou plastová, střešní i vertikální. V zadní části domu je také uzamykatelná úložná místnost. Střecha je sedlová a pultová, z betonových tašek Bramac, k tomu 25 cm izolační vrstva a parozábrana. K ohřevu teplé vody slouží keramický elektrický kotel ovladatelný mobilním telefonem. Topení zajišťují elektrické přímotopy. V obývacím pokoji navíc krbová kamna. Nemovitost je připojena k obecnímu vodovodu a kanalizaci. Je možnost ji připojit i k rozvodu plynu. Uvádíme energetickou náročnost G, protože zatím nebyl vypracován PENB. Před domem je i parkovací stání a trávník s pergolou a dřevníkem, vše pronajaté od obce. Letovice se nachází v okrese Blansko v Jihomoravském kraji, zhruba 25 km na sever od Blanska. Žije zde 6 700 obyvatel. Z pamětihodností je dominantou města Letovický zámek. Co Vás dále zajímá? Těšíme se na prohlídku!

RD Letovice, CP 296 m2, vhodný pro rekreaci nebo bydlení

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK
KategorieRodinné domy
LokalitaNa plese, Letovice
OkresBlansko
Náklady na bydlení2500,- Kč/měsíc
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná200 m²
Plocha pozemku296 m²
Plocha zastavěná150 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky054-02-448
Kontaktovat makléře
Lukáš Peterek
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-lukas-peterek
IČ: 74654071

Pro získání potřebných zkušeností, jsem se na začátku své praxe, jako nezkušený nováček, musel do práce pořádně opřít. I dnes svým makléřům říkám, že stát se realitním makléřem je, jako byste si otevřeli na rohu prodejnu kol, ale na kole nikdy nejezdili. Je třeba si osvojit obchodní a komunikační dovednosti, právní znalosti, ale nejvíce mě i přesto naučila praxe. Vložené úsilí se mi, ale začalo vracet už v začátku, v podobě spokojených klientů, a tak to trvá až do dneška.

Jsem rád, že za posledních devět let, co se na realitním trhu pohybuji, mohu konstatovat, že se hodně věcí změnilo k lepšímu, ale také vím, že nás ještě spoustu práce čeká. Jako velmi pozitivní vnímám, velký posun v komunikaci s Vámi jako samotnými klienty. V mých očích je realitní makléř nejen profesionální obchodník s nemovitostmi, ale i člověk, který chápe Vaše potřeby a přání a snaží se nalézt pro ně adekvátní řešení.

Moji klienti mě naučili, jak je třeba se o ně starat a věnovat jim stejnou péči jako svým přátelům. Rád vidím, když je klient s mojí práci spokojený a doporučuje mě dále svým přátelům, známým a sousedům. A to mě v realitách doposud drželo a věřím, že ještě spoustu let držet bude.


Více o mě a mé práci naleznete na www.lukaspeterek.cz"

Kontaktovat makléře
bgLukáš Peterek