Prodej rodinného domu, Libčice nad Vltavou

Pod Strání 504, Libčice nad Vltavou

Prodej, Rodinné domy Rezervováno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Částečně vybavený
  • Bazén
rezervováno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Dům v obci nebo malém městě, obklopený přírodou a v krátké vzdálenosti od Prahy. To je přání téměř každého, kdo hledá své nové útočiště poblíž hlavního města. Maloměsto s názvem Libčice nad Vltavou je jedním z takových míst, které tyto požadavky splňuje a nabízí ještě mnohem více. Nachází se severozápadně od Prahy, v údolí na břehu řeky Vltavy a má tisíciletou existenci.

V této lokalitě se nachází i tento rodinný dům, který má svým novým majitelům rozhodně co nabídnout. Spodní patro s prostornou kuchyňskou a obývací částí vytváří zázemí a centrum všeho dění v domě. Nachází se zde i koupelna. Horní patro pak nabízí soukromí díky samostatným pokojům a i tady je prostorná koupelna s podlahovým vytápěním. Velký potenciál tu má prostorná půda, která by mohla po úpravě poskytnout další pokoje či samostatnou bytovou jednotku.

Celý dům má celkové zateplení, plastová okna, plynové vytápění a vodu zajišťuje připojení městského vodovodu. Výhodou jsou nízké náklady na provoz celého domu. Zahrada o výměře 276 m² je dostatečná pro nenáročné obyvatele domu. Je zde větší bazén, který v létě přijde vhod a místa pro zahradničení tak akorát. V blízkosti domu nechybí ani venkovní zastřešené posezení, gril/krb a úložný prostor pro zahradnické náčiní, kola atd...

Přestože jste blízko Prahy a Kralup nad Vltavou, když o větších městech nebudete chtít vědět, tak si na ně ani nevzpomenete. Libčice mají totiž dobrou občanskou vybavenost. Nachází se tu mateřská a základní škola, lékaři, pošta, lékárna, dětská hřiště i několik obchodů s potravinami a spoustu dalšího. Každoročně se tu koná i spousta kulturních akcí. Nadšenci cyklistiky budou potěšeni cyklostezkou podél Vltavy.

Pokud vás ale každodenní cestování do jiných měst nemine, budete určitě rádi za skvělou dostupnost vlakem, kterým můžete v Praze - Holešovice být za pouhých 20 minut, v Kralupech nad Vltavou za 7 minut. Pravidelná autobusová linka jezdí do Slaného. Ani cesta autem do Prahy nezabere tolik času. Do Dejvic trvá cesta autem pouhých 20 minut.

Budu se těšit na prohlídce.

Prodej rodinného domu, Libčice nad Vltavou

Popis nemovitosti

Cenarezervováno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaPod Strání 504, Libčice nad Vltavou
OkresPraha-západ
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná122 m²
Plocha pozemku413 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýČástečně
Bazénano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Satelit, Kabelová televize
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace, Septik
TopeníÚstřední plynové
Méně úsporná D
143 kWh/m²/rok
Stav zakázkyRezervováno
Číslo zakázky14432237
Kontaktovat makléře