Prodej jedinečného domu 5+kk se zahradou 2499 m² - Liteň - Leč

Pod Babkou 807, Liteň - Leč

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Novostavba
  • Zahrada
  • Parkovací stání
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Ojedinělý rodinný dům s rozsáhlou zahradou s žádoucím soukromím je vsazený do malebné přírody Berounska, kousek od Karlštejna i Brdských lesů.
Dechberoucí výhled do obory s rybníkem dotváří půvabnou kulisu pobytu na zastřešené terase (20 m²) moderního domu. Láká vás představa tohoto snového bydlení?

Dům je aktuálně koncipován jako 5+kk, kdy nejmenší z pokojů je v současné době využíván jako pracovna. Zdrojem vody je hluboký vrt s vydatným zdrojem pitné vody. Filtrace zajišťuje její naprostou nezávadnost.
Splachování dešťovou vodou, kořenová čistička a zpětné využití vody na zahradě reflektuje soulad s přírodou a maximalizaci soběstačnosti.
Rekuperace a teplovodní podlahové topení umocňují vysoký komfort bydlení za nízké provozní náklady. Teplá užitková voda je totiž efektivně ohřívána v rekuperační jednotce odpadním teplem z domu.

Úžasná zahrada nabízí pro každého něco bez ohledu na věk a je celoročně udržovaná. Poskytuje úrodné produkční záhony a nachází se na ní zapuštěný sklep (25 m2), který slouží k ideálnímu uskladnění toho, co se na zahradě urodí.
Na příjezdové zpevněné ploše zaparkují pohodlně až 4 vozy.

Městys Liteň nabízí ideální rodinné zázemí: základní školu, mateřskou školu v místním zámeckém parku, několik obchodů, poštu, knihovnu, a dokonce i kino s divadlem. Spojení zajišťují autobusové linky i vlak a autem jste v Řevnicích (10 minut), Berouně (20 minut) nebo i v Praze (30 minut) za chvilku. O společenský život není v Litni nouze: celoročně se pořádají zábavné akce pro děti i dospělé a zámek pravidelně hostí významné kulturní akce a koncerty.

Přijeďte se na prohlídku nadechnout zdejšího čistého vzduchu a nezaměnitelné pohody, kterou toto místo i nemovitost nabízí.

Prodej jedinečného domu 5+kk se zahradou 2499 m² - Liteň - Leč

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaPod Babkou 807, Liteň - Leč
OkresBeroun
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná133 m²
Plocha pozemku2.701 m²
Plocha zastavěná142 m²
Plocha zahrady2.499 m²
Počet podlaží1
Stav objektuNovostavba
BudovaMontovaná
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuOkraj obce
Rok kolaudace2020
Bezbariérovýano
Míst k parkování4
ParkováníAno
Terasaano (20 m²)
Sklepano (25 m²)
VodaStudna
OdpadČOV pro celý objekt
TopeníPodlahové
Velmi úsporná B
146 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14422407
Kontaktovat makléře