Prostorný rodinný dům v Loděnici, 5+kk se zahradou a velkým sklepem.

Sedlecká 2, Loděnice - Jánská

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Velmi dobrý
  • Částečně vybavený
  • Garáž
13 900 000 Kč

včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

V přímém zastoupení majitelů si Vám dovolujeme nabídnout ke koupi krásný, netypicky řešený, třípatrový podsklepený rodinný dům, který byl postaven v roce 2006 a nabízí dispozici 6+kk s užitnou plochou 288 m2. Nabízená nemovitost leží na pozemku o velikosti 615 m2 a nejenže nabízí moderní bydlení pro náročné, ale navíc se nachází v oblíbené lokalitě, konkrétně v obci Loděnice u Berouna.

Po vstupu do domu projdeme zádveřím a dále do rozlehlé vstupní haly, na kterou volně navazuje kuchyně a útulný obývací pokoj propojený s prostornou jídelnou a vstupem na zastřešenou terasu. Dále je zde samostatný pokoj, nyní využívaný jako pracovna, odkud je také vstup na terasu, koupelna spojená s WC, bidetem a sprchovým koutem. V prvním patře se nachází dvě samostatné ložnice, zatímco ve druhém patře naleznete třetí ložnici s vlastní šatnou, která je vybavena dokonalým šatním systémem. Dále se zde nachází pracovna, samostatná prádelna a koupelna s rohovou vanou a sprchovým koutem. Vzhledem k tomu, že části domu jsou atypicky řešené, vzniklo zde spoustu míst pro vytvoření úložných prostorů, takže nikdy už nebudete mít problém s nedostatkem místa. Pro ty, kteří rádi pečují o své tělo, se v suterénu domu nachází posilovna, odpočinkový prostor s krbovými kamny a tři menší úložné místnosti, které mohou posloužit např. jako dílna. Je zde možné vybudovat i kuchyň a toaletu, všechny přípojky jsou na to připraveny. V mezipatře je vchod do garáže se stáním pro jeden automobil a prostorná technická místnost, kde se nachází plynový kotel, který zajištuje vytápění celého domu pomocí podlahového topení. V koupelnách jsou přidány i topné žebříky a ve dvou ložnicích radiátory. Garáž vytápí pouze radiátor. Dům je celkově ve výborném technickém stavu, je napojen na veřejnou kanalizaci a chráněn zabezpečovacím systémem.

Slunečné dny si můžete užívat na upravené zahradě se vzrostlou zelení, kde s rodinou a přáteli posedíte u grilování nebo se zde nabízí možnost relaxace u jezírka s knihou v ruce

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost stát se majitelem tohoto nádherného rodinného domu v Loděnici. Tato obec se nachází v Křivoklátské vrchovině, na 10. km dálnice D5 z Prahy směr Plzeň. Obcí také vede vlaková trať – Praha Smíchov – Rudná u Prahy – Beroun. Je zde škola, školka, lékař, zubař, Tesco a přímá autobusová linka na metro.
Kontaktujte nás ještě dnes a domluvte si prohlídku, bude se Vám zde určitě líbit.

Vzhledem k tomu, že lze nákup nemovitosti financovat hypotečním úvěrem, je součástí ceny konzultace s finančním poradcem a následně možnost získání hypotečního úvěru s exkluzivními podmínkami. Zajímavou příležitostí pro vás je také možnost převzetí stávajícího hypotečního úvěru, s původními podmínkami a úrokovou sazbou 2,39 % (Komerční banka) a fixací do 08/2026.

Dům vřele doporučujeme, zároveň preferujeme rychlé a korektní jednání. Pokud Vás nabídka zaujala, neváhejte pro bližší informace kontaktovat naši makléřku. Ráda Vás přivítá na nezávazné prohlídce.

Prostorný rodinný dům v Loděnici, 5+kk se zahradou a velkým sklepem.

Popis nemovitosti

Cena13 900 000 Kč včetně provize
KategorieRodinné domy
LokalitaSedlecká 2, Loděnice - Jánská
OkresBeroun
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná288 m²
Plocha pozemku615 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby2006
ZařízenýČástečně
GarážAno
Počet garáží1
Výtahne
Terasaano
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
Méně úsporná D
151 kWh/m²/rok
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky14432253
Kontaktovat makléře