Prodej řadového RD 4+1, 142 m2 + lodžie + terasa, se zahradou, L. Janáčka, Lovosice

L. Janáčka 1018/6, Lovosice

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Dobrý
  • Částečně vybavený
  • Garáž
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Ve výhradním zastoupení nabízíme prodej rodinného řadového domu 4+1 o výměre 142 m2 + 17 m2 lodžie + 17 m2 terasa, se zahradou na pozemku o výměře 363 m2 v klidné ulici L. Janáčka, ve vilové lokalitě Holoubkov, v blízkosti sadů pod Lovošem. Rodinný celopodsklepený dům je udržovaný, v
1.NP (přízemí) o celkové ploše 50 m2 se skládá ze vstupní verandy (5 m2), zádveří + haly (8m2), obývacího pokoje (26 m2), kuchyně s jídelní částí (10,8 m2), samostatného WC (2,9 m2), chodbičkou a vstupem (2,2 m2) na zadní terasu s výměrou 17 m2, ze které se vstupuje na zahradu.
2. NP o celkové ploše 51 m2 přístupné schodištěm ze spodní haly je tvořeno 3 samostatnými pokoji o výměrách 15,4 m2, 10,4 m2 a 8 m2, chodbou se schodištěm (8,9 m2), koupelnou s WC a sprchovým koutem (6 m2), šatnou / komorou (2,6 m2) a dvěma lodžiemi (4,9 m2 a 7 m2) přístupnými ze všech pokojů. Vstupy na lodžie jsou opatřeny sítěmi proti hmyzu. V suterénu o celkové výměře 41,3 m2 je prostorná garáž schopná pojmout za sebou dvě střední vozidla, dílna, prádelna s kotelnou, sušárna a spíž. Ze suterénu je též přímo přístupná i zahrada se vzrostlými stromy, záhony, skleníkem, zděnou kůlnou a udírnou. Vytápění je řešeno plynový kotlem, ohřev TUV plynovým bojlerem. Dům je vybavený kuchyňskou linkou se spotřebiči, dále v koupelně a prádelně pračka, podlahové krytiny tvoří převážně dlažba a plovoucí lamino podlaha. Dům se zahradou je udržovaný, vhodný jak pro nastěhování, přadně pro úpravy dle představ nového vlastníka. Orientace domu – jižní do ulice, severní na zahradu, kdy terasa za domem je i v letních měsících příjemně stíněná. V místě veškerá občanská vybavenost; dobré je též dopravní spojení, nájezd na dálnici D8 (exit 48) do 2 min, Praha vzdálená cca půl hod jízdy. Průkaz energetické náročnosti PENB zatím nedodán, uvádíme třídu G. Pro více informací či sjednání prohlídky domu nás neváhejte kontaktovat. Příjemné místo k bydlení, doporučuji.

Prodej řadového RD 4+1, 142 m2 + lodžie + terasa, se zahradou, L. Janáčka, Lovosice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaL. Janáčka 1018/6, Lovosice
OkresLitoměřice
Velikost4 pokoje
Plocha užitná176 m²
Plocha podlahová142 m²
Plocha pozemku363 m²
Počet podlaží3
Stav objektuDobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace1975
Rok výstavby1975
ZařízenýČástečně
GarážAno
Počet garáží1
Výtahne
Terasaano (17 m²)
Lodžieano (17 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky12522036
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Bankomat

Bankomat

Banka

Banka

Pošta

Pošta

Doprava

Doprava

Vlak

Vlak

Autobus

Autobus

MHD

MHD

Kulturní centrum

Kulturní centrum

Lékař

Lékař

Zdravotní středisko

Zdravotní středisko

Obchod

Obchod

Večerka

Večerka

Hypermarket

Hypermarket

Restaurace

Restaurace

Škola

Škola

Školka

Školka

Sportoviště

Sportoviště

Fitness

Fitness

Bazén

Bazén

Ondřej Rose
CENTURY 21 General
+420 602 301 444
[email protected]
www.century21.cz/makler-ondrej-rose
IČ: 49659863

Jmenuji se Ondřej Rose a realitní činnosti se věnuji již více než 20 let. Za tuto dobu jsem získal cenné zkušenosti v celém spektru realitního trhu od správy nemovitostí, pronájmy bytových i nebytových prostor, prodej nemovitostí i celých developerských projektů, právní a administrativní agendu spojenou s převody nemovitostí, případně i pomoc s vyřizováním stavebních povolení pro své klienty a další služby. Specializuji se na prodej a pronájem nemovitostí v Praze i okolí, po dohodě i v celé ČR. Vždy mi záleželo nejen na profesionalitě a osobním přístupu, ale i čestnosti, tedy vlastnosti, která bohužel v dnešní době nebývá tak častá. Při své činnosti se řídím pevnými etickými zásadami a přistupuji ke svým klientům tak, jak bych si v jejich roli sám přál. Mým přáním je, aby se nám spokojení klienti či jejich známí nebo přátelé na základě kladných zkušeností vraceli a jsem rád, že se nám to daří. Svěříte li mi svou nemovitost, ať už se jedná o byt, dům, komerční prostory nebo pozemek k prodeji anebo k pronájmu, mohu Vám garantovat, že učiním vše proto, abyste byli spokojeni.

Kontaktovat makléře
bgOndřej Rose