RD 5+1/B, 1 046 m2, obytná plocha 155 m2, Lysá nad Labem

Na Zemské stezce, Lysá nad Labem - Litol

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Částečně vybavený
  • Bazén
  • Zahrada
  • Garáž, Parkovací stání
prodáno

+ provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Dovolujeme si vám exkluzivně nabídnout příjemně řešený, moderně zrekonstruovaný rodinný dům 5+1 s balkonem na pozemku o velikosti 1 046 m2 v klidné zástavbě obce Lysá nad Labem - Litol.

V přízemí domu se nachází moderní kuchyň s jídelnou propojená s obývacím pokojem. Z obou místností je možný vstup na terasu k bazénu a dále na zahradu. V kuchyni je kuchyňská linka na míru s vestavěnými spotřebiči (elektrická trouba, lednice), dřezem a varnou deskou. Na stejném podlaží se nachází i prostorná hala se schody do patra a s vestavěnou skříní, toaleta, sauna a technická místnost s prádelnou (pračka, sušička a vana), ze které je přímý vstup do sklepních prostorů. Dům je podsklepený.

V patře domu jsou dvě hlavní ložnice se vstupem na společný balkon a dva menší pokoje, které je možné využít jako pracovnu, pokoj pro hosty nebo dětský pokoj. Na patře je také prostorná koupelna s rohovou vanou, toaletou a bidetem. Pokoje spojuje prostorná chodba, kde je velká vestavěná skříň.

Na velké zahradě je krytý vyhřívaný bazén (7 x 3,5 m) s nadstandardní hloubkou. K domu patří nová velkorysá garáž pro dva vozy (46 m2 + 19,95 m2) s elektronicky ovládanými vraty a zahradní domek (16,7 m2) využívaný jako kůlna či dílna.

Dům je zateplený s novou fasádou, má nová plastová velká okna a nové nerezové zábradlí u balkonu. Podlahy v přízemí a na chodbě domu jsou z keramické dlažby, schody do patra jsou z mramoru. V pokojích jsou pak plovoucí podlahy, plastová okna a obložkové dveře. Francouzská okna v přízemí jsou vybavena elektrickými venkovními žaluziemi. Vytápění domu a ohřev vody je řešen plynovým kotlem. Dostatečně velká udržovaná zahrada s terasou a bazénem umožňuje vlastní realizaci. U domu je rovněž studna (po obnově a zapojení čerpadla je možné napojení na dům či jen k využití pro zahradu). Zpevněné plochy u domu jsou připravené na položení zámkové dlažby, novému majiteli dávají prostor plochy uspořádat dle svých představ a potřeb. Vjezd na zahradu je možný přes hlavní automatickou bránu nebo druhým vjezdem z hlavní ulice.

Zahrada s bazénem a vstup na zahradu z přízemí – kuchyně a obývacího pokoje a ložnice v patře s dětským pokojem jsou velmi slunné orientované na jihovýchod.

Město Lysá nad Labem nabízí klidné bydlení s výbornou dostupností jak do Mladé Boleslavi (30 km, asi 27 min.) tak do Prahy (30 km, asi 25 min.). V Lysé nad Labem je základní občanská vybavenost jako obecní úřad, mateřská školka, škola, obchody, lékaři, pošta atd. hřiště, restaurace a cyklostezky. Za většími nákupy se můžete vypravit do Penny anebo do okolních nákupních center. Dopravní obslužnost je zajištěna vlakovým spojením (cesta do Prahy-Masarykovo nádraží trvá 36 min., odjezd každých cca 20 min., nebo směr Nymburk) a autobusem na Černý Most.

V případě zájmu neváhejte kontaktovat našeho makléře.

RD 5+1/B, 1 046 m2, obytná plocha 155 m2, Lysá nad Labem

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK
KategorieRodinné domy
LokalitaNa Zemské stezce, Lysá nad Labem - Litol
OkresNymburk
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná180 m²
Plocha podlahová155 m²
Plocha pozemku1.046 m²
Plocha zastavěná106 m²
Plocha zahrady940 m²
Plocha nebytových prostor46 m²
Plocha dílen37 m²
Počet podlaží3
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
Míst k parkování2
ParkováníAno
GarážAno
Balkónano (10 m²)
Bazénano (25 m²)
Sklepano (20 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaMístní zdroj, Dálkový vodovod
Elektřina120V, 230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky081-02-043
Kontaktovat makléře
Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder