Prodej RD 2+1 se zahradou (399 m2) v obci Malá Hraštice

Malá Hraštice

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Částečně vybavený
prodáno

+ provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k prodeji nově přestavěnou chatu o dispozici 2+1 a užitné ploše 60 m2, upravenou na celoroční bydlení v obci Malá Hraštice, okr. Příbram. Dům se nachází na vlastním pozemku o rozloze 399 m2 v klidné okrajové chatové oblasti v blízkosti lesa.

Za vstupem se z malé chodby se dostaneme do obývacího pokoje s krbovými kamny a točitým schodištěm vedoucím do podkroví, následuje malá kuchyň s jídelním koutem a v přízemí se rovněž nachází koupelna se sprchovým koutem, toaletou a umyvadlem. Kuchyň je zařízená novou kuchyňskou linkou s vestavěnou elektrickou troubou a sklokeramickou deskou. Z kuchyně vedou na zahradu prosklené bezpečnostní francouzské dveře. V podkroví se nachází jedna ložnice s malou šatnou a okny vedoucími na pozemek.

Dům je po přestavbě uzpůsoben k celoročnímu užívání a jedná se o zateplenou dřevostavbu s eternitovou střechou. Objekt je částečně podsklepen. Vytápění je zajištěno elektrokotlem s možným napojením na krbová kamna na dřevo. K elektrokotli je možné se připojit pomocí dálkové mobilní aplikace. Připojení na vlastní studnu, jímku a elektřinu. Povrch podlah tvoří plovoucí podlaha, dlažba a v patře jsou na podlaze položeny koberce.

Chata má zastavenou plochu 40 m2 a samotná zahrada má rozlohu 359 m2. Zahrada je udržovaná a mírně svažitá. Na pozemku se nachází dřevěná kůlna a ohniště.
Součástí nemovitosti je i podíl 1/16 k příjezdové cestě.

Obec Malá Hraštice se nachází na pomezí okresu Příbram a Prahy-západ, má výbornou dopravní dostupnost. Autem – dálnice D4 na Prahu, vlak (trať Praha, hlavní nádraží – Dobříš) PID (bus 488 – Nový Knín – Mníšek pod Brdy). V obci se dále nachází obecní úřad, restaurace, cukrárna s pekárnou a obci je rovněž obchod s potravinami (Coop) a MŠ i ZŠ.

Doporučujeme prohlídku. V případě bližších informací kontaktujte pana makléře.

Prodej RD 2+1 se zahradou (399 m2) v obci Malá Hraštice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK
KategorieRodinné domy
LokalitaMalá Hraštice
OkresPříbram
Velikost2 pokoje
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná60 m²
Plocha podlahová60 m²
Plocha pozemku399 m²
Plocha zastavěná40 m²
Počet podlaží2
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaDřevěná
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýČástečně
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky081-102-327064
Kontaktovat makléře
Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder