Prodej RD 6+2, 183 m², pozemek 454 m², Malešov, okr. Kutná Hora

Malešov

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Dobrý
  • Částečně vybavený
  • Zahrada
  • Garáž, Parkovací stání
4 790 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme Vám ke koupi zděný rodinný dům o dispozici 6+2 s užitnou plochou 183 m² a celkovou výměrou pozemku 454 m² v Malešově, okres Kutná Hora. Dům prošel částečnou rekonstrukcí, tj. zateplení, plechová střešní krytina, okna jsou z části plastová a dřevěná, zrekonstruovaná koupelna apod. Vytápění domu kotlem na tuhá paliva (pelety), městská voda a kanalizace, vlastní studna kopaná a vrtaná (18 m), elektřina v mědi 230 – 400 V. Dům byl využíván jakožto dvougenerační, tj. 1.NP o dispozici 3+1 a ve 2.NP se nachází dispozice 3+1 se zastřešeným balkónem. Na pozemku stojí garáž a dřevěné zahradní domky. K domu náleží venkovní sklep. Dům se nachází ve velmi klidné a slepé ulici přímo u lesa. Nemovitost není zatížena zástavním právem a ani žádnými věcnými břemeny a jiné.

Dispozice RD:

1.NP – rozlehlá vstupní chodba se schodištěm, prostorná kuchyň, obývací pokoj, ložnice, pokoj, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, kde je umístěn bojler na ohřev vody, kotelna/ technická místnost.

2.NP – kuchyň, obývací pokoj se vstupem na balkón, 2 krát pokoj, koupelna se sprchovým koutem a toaletou včetně bojleru na ohřev vody.

Městys Malešov se nachází v okrese Kutná Hora asi šest kilometrů jihozápadně od Kutné Hory. Městys leží na regionální železniční trati Kutná Hora – Zruč nad Sázavou.

Občanská vybavenost v Malešově: ZŠ, MŠ, pošta, obchody, hospůdka, knihovna, autobusové zastávky, železniční stanice, lékař….

Prodej RD 6+2, 183 m², pozemek 454 m², Malešov, okr. Kutná Hora

Parametry

Vyvolávací cena4 700 000 Kč
DruhAukce
Stavnevydraženo
Konec registrace23. září 2022 00:00
Začátek6. září 2022 13:00
Plánovaný konec27. září 2022 00:00
Způsob složení jistotyBezhotovostním převodem na depozit účet č. 2200984541/2010.
Aukční jistota50 000 Kč
Minimální příhoz10 000 Kč
Maximální příhoznezadáno

Popis nemovitosti

Cena4 790 000 Kč včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaMalešov
OkresKutná Hora
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná183 m²
Plocha pozemku454 m²
Plocha zastavěná236 m²
Plocha zahrady218 m²
Počet podlaží2
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
GarážAno
Počet bytů2
Počet domů1
Balkónano
Sklepano
KomunikaceZpevněná
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaMístní zdroj, Studna
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední tuhá paliva
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky12022007
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Pošta

Pošta

Doprava

Doprava

Vlak

Vlak

Autobus

Autobus

Lékař

Lékař

Obchod

Obchod

Restaurace

Restaurace

Škola

Škola

Školka

Školka

Kristýna Bohuslavová
CENTURY 21 Excellent Reality
+420 739 353 732
[email protected]
www.century21.cz/makler-kristyna-bohuslavova

"Zvažujete Vy či Vaši blízcí prodej neboli pronájem Vaší nemovitosti? Pokud ano, svěřte svoji nemovitost profesionálně vyškolené realitní makléřce, kde je spolupráce založena především na důvěře a spolehlivosti.

Dovolte mi se Vám na úvod krátce představit. Od roku 2009 žiji s rodinou v klidné obci Hradištko - Kersko, okrese Nymburk, kde jsem si splnila sen o bydlení. Před prací realitní makléřky jsem se řadu let věnovala distribuci a tvorbě vlastních křížovkářských časopisů. V roce 2016 jsem vstoupila do celosvětové franšízové společnosti CENTURY 21, jakožto jednatelka a realitní makléřka kanceláře CENTURY 21 Excellent Reality sídlící na Boleslavské třídě v Nymburce. Práce realitní makléřky mne naplňuje, jelikož každý úspěšně uzavřený realitní obchod má svůj příběh. Prošla jsem si veškerým školením, které pro nás zajišťuje centrála CENTURY 21 Czech Republic a byla vyznamenána certifikáty.

Co Vám mohu nabídnout?

Přátelský a lidský přístup ke svým klientům, kteří se v průběhu obchodu stanou mými přáteli, jelikož práce v realitách není pouze o zprostředkování prodeje, ale i o vzájemném porozumění, poznání, spolehlivosti, potřebách druhých a hlavně o důvěře. S klienty trávím spoustu času a hledám vždy nejlepší řešení pro obě strany, jelikož spokojenost klientů je pro mne prioritou a výhrou. Spolupracujeme se smluvním partnerem Hafner & Partneři advokátní kancelář, s.r.o. Dále se zabýváme výkupem nemovitostí s exekucí či výkupem před dražbou, vyplacení exekucí a mnoho dalšího."

Kontaktovat makléře
bgKristýna Bohuslavová