Prodej rodinného domu, 150m², zahrada 2.800m² - Miličín - Záhoří u Miličína

Záhoří u Miličína 16, Miličín

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Částečně vybavený
  • Parkovací stání
prodáno

včetně zajištění financování, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

U textu této inzerce neočekávejte příliš mnoho technických dat, ty lehce naleznete v sounáležité tabulce. V textu se co nejlépe pokusím popsat styl a atmosféru této nemovitosti.

Protože v tomto domě by chtěl žít, jak věřím každý, o tom jsem přesvědčený, nemovitost a její zahrada má nepopsatelnou atmosféru a energii do které se vtisklo srdce majitelů.

Ať máte, nebo plánujete velkou rodinu, popřípadě si jednoduše přejete žít v opravdu prostorném domě, tak je tato nabídka právě pro Vás. A to nechci opomenout potenciál dalšího možného rozšíření.

Dům má prostornou kuchyni s jídelnou, 2 ložnice v podlaží a jednu v přízemí, obytnou místnost kde budete kromě zahrady rádi trávit společné chvíle. V přízemí naleznete koupelnu s toaletou.. A okrasnou zahradu, tu si určitě zamilujete a plody z vlastní užitné zahrady? Kdo by si to nepřál?!

Tato nemovitost Vám dá tolik možností, že budete zcela jistě absolutně nadšení. Naleznete zde styl, vkus a hlavně energii, kterou tato nemovitost má.. A nebo právě proto..

Na pozemku naleznete také stodolu, kde je technické zázemí, ale stejně tak zde zaparkujete minimálně jeden automobil. Je zde samostatný sklep, který má plochu větší, než běžné 1kk..

Vytápění je prostřednictvím kotle na tuhá paliva/peletky, tento kotel v topné sezóně okruhem ohřívá vodu v bojleru, který zajišťuje TUV. U domu je také nádrž na plyn, který se aktuálně využívá pouze na vaření (vydrží více jak 5 let). Pokud by nový majitel chtěl, může na tento plyn napojit plynový kotel.

Vytápění domu je prostřednictvím ústředního topení a v obytné místnosti v kombinaci s krbovými kamny.

Půda je zateplená stříkanou termoizolačních pěnou.

Wiki:
Miličín je obec v okrese Benešov. Žije zde 826 obyvatel a katastrální území obce má rozlohu 2572 ha. Leží v průměrné nadmořské výšce 617 m, v sedle mezi vrchy Kalvárie (698 m) a Šibeník (656 m).

Nachází se v oblasti nazývané Česká Sibiř. Leží na křížení trasy mezinárodní silnice E55 se silnicí na Mladou Vožici, která je ve vzdálenosti přibližně 15 km. Ve vzdálenosti 17 km jižně leží město Tábor, 21 km severozápadně město Sedlčany a 22 km severovýchodně město Vlašim a 25 kilometrů severně Benešov.

V Miličíně jsou 4 autobusové zastávky. Jedna (u začátku parkoviště) pro linky autobusů přijíždějících ze směru od Mladé Vožice (a téměř naproti ní pro autobusy z opačného směru ) a jedna pro linky ostatních autobusů směrem na Tábor (do cílových stanic Tábor, České Budějovice, Český Krumlov, Jindřichův Hradec, Bechyně atp.). Na těchto zastávkách lze využít i regionální autobusové linky do blízkých obcí v rámci regionální sítě Benešovska. Výstupní a nástupní zastávka pro autobusy přijíždějící od Benešova nebo Prahy je přímo naproti motorestu Česká Sibiř.

Pokud jste dočetli až sem, tak věřím, že Vás tato nemovitost zaujala a já Vás rád přivítám na prohlídce této unikátní nemovitosti, kde navnímáte unikátní energii této nemovitosti. Na prohlídce Vám bude k dispozici i náš finanční konzultant.

Prodej rodinného domu, 150m², zahrada 2.800m² - Miličín - Záhoří u Miličína

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně zajištění financování, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
KategorieRodinné domy
LokalitaZáhoří u Miličína 16, Miličín
OkresBenešov
Velikost4 pokoje
Plocha užitná150 m²
Plocha pozemku2.800 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Terasaano
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace, Septik
TopeníLokální tuhá paliva
Mimořádně nehospodárná G
409 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky144-12-490
Kontaktovat makléře