Prodej rodinného domu 229 m2 ( Mnich - Chválkov)

Chválkov 37, Mnich

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Vybavený
  • Parkovací stání
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

REZERVOVÁNO
Nedaleko vyhlášeného pivovaru v Kamenici nad Lipou se nachází menší malebná vesnička Chválkov, která svou jedinečnou dispozicí nabízí zaručený klid a relaxaci v jednom. Na tomto kouzelném místě byla ze staré usedlosti citlivě zrekonstruována nemovitost na rodinný dům/rekreační objekt o velikosti 229 m2.
Nemovitost se skládá ze dvou nadzemních podlaží. Do domu vcházíte z terasy verandou do dvou částí přízemí. První část zahrnuje kuchyň, společné prostory s jídelním stolem, kde zajištuje teplo domova a ušetření energií velká finská kamna, zn. Jotul. V druhé části naleznete obývací pokoj s jídelnou, koupelnou, kde je umístěn elektrický kotel, který zavedenými radiátory po celém domě umožňuje celoroční provoz této nemovitosti. V 1. patře jsou k dispozici 4 dvoulůžkové a 2 jednolůžkové pokoje, každý se samostatným vstupem do haly, včetně dvou koupelen. V přízemí naleznete jižně orientovanou terasu o velikosti cca 20 m2 s krásným výhledem na okolní pozemky patřící k domu (cca 9.000 m2). K nemovitosti také náleží zahradní domek s přístřeškem k sezení, kůlnou a garáží pro zahradní traktor. Voda je vedena ze studny soukromým vrtem 32 m, testovaná na kojeneckou vodu.
Dopravní dostupnost do Kamenice na Lipou nebo Pelhřimova zajišťuje místní autobusová linka nebo úzkokolejka. Autem je to do Prahy 1,5 hodin, do Českých Budějovic 50 minut a do Linz 2 hodiny. Ať už tedy hledáte klidné bydlení pro sebe nebo Vás zajímá možná investice do rekreačního objektu je tato nemovitost to pravé pro Vás.
Neváhejte a domluvte si prohlídku ještě dnes.

Prodej rodinného domu 229 m2 ( Mnich - Chválkov)

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaChválkov 37, Mnich
OkresPelhřimov
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná229 m²
Plocha pozemku9.000 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaVenkovská
ZařízenýAno
ParkováníAno
Výtahne
Terasaano (20 m²)
DopravaDálnice, Silnice, Autobus
VodaMístní zdroj
Elektřina230V, 400V
OdpadSeptik
TopeníLokální elektrické
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky02122335
Kontaktovat makléře