Prodej rodinného domu s velkým pozemkem 6648 m² - Mukařov okres Mladá Boleslav

Mukařov 24

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Dobrý
  • Částečně vybavený
prodáno

včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Hledáte klidné útočiště, kam byste se rádi občas schovali před dnešní uspěchanou dobou a byli obklopeni přírodou? Nebo je vaším snem bydlení na samotě, na okraji lesa a naprosté soukromí? V obou případech tato nabídka splňuje tyto požadavky.

Tento dům o dispozici 4+kk a s neuvěřitelně rozlehlým pozemkem se nachází v obci Mukařov nedaleko Mnichova Hradiště a zároveň mezi Českým rájem a Máchovým krajem. Pokud jste tedy milovníci přírody a turistiky, rozhodně vás potěší, že tato krásná místa máte téměř za domem. Dalším plusem jsou nedaleké cyklostezky vedoucí přímo do těchto oblastí. Obec Mukařov a okolní obce jsou zajímavé svou starodávnou návsí a značným množstvím dochovaných památek lidové architektury. V docházkové vzdálenosti od domu je obchod a autobusová zastávka. V okolí se nachází revitalizovaný rybník Borovice s možností rybolovu, v dojezdové vzdálenosti pak rekreační areál - Koupaliště U Hrocha v Dolní Bukovině a camp s koupalištěm v Klášteře nad Jizerou.

Co se týče samotné stavby domu, byla postavena v roce 1954, má vlastní připojení na vodovodní řád a elektřinu. Na domě se samozřejmě vždycky nějaká práce najde a ani tady to není výjimkou. Domek je téměř původním stavu a nějaké investice by si zasloužil. Zároveň ale zde jsou ale nová plastová okna, zrekonstruovaná koupelna, krbová kamna s výměníkem atd. Je tedy na novém majiteli, zda si zde vybuduje své nové království pro žití, a nebo mu to postačí jako víkendová chalupa.

Pozemek o celkové rozloze 6.648 m2 nabízí od všeho něco. Vzrostlé ovocné stromy potěší každý rok svou úrodou, soukromý les zas svým dřevem pro vytápění a sklep tesaný do skály svým chladem ve stále více teplotně nadprůměrném létě. Nachází se zde i stodola, která s trochou inspirace může nabídnout také mnohé. Benefitem pro někoho s jiným záměrem může být i zahrnutí pozemku pro výstavbu v územním plánování. Užitná plocha je zde 138 m2.

Dostupnost do větších měst je velmi přijatelná. V Mnichově Hradišti budete autem za 12 minut, v Mladé Boleslavi za 20 minut a v Praze pak za pouhých 45 minut.
Pokud Vás tato krásná příležitost oslovila, neváhejte mě kontaktovat. Budu se těšit na prohlídce, Martin Petřík.

Prodej rodinného domu s velkým pozemkem 6648 m² - Mukařov okres Mladá Boleslav

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize
KategorieRodinné domy
LokalitaMukařov 24
OkresMladá Boleslav
Velikost4 pokoje
Plocha užitná138 m²
Plocha pozemku6.648 m²
Stav objektuDobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuSamota
Rok výstavby1954
ZařízenýČástečně
Sklepano
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadTrativod
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14422506
Kontaktovat makléře