Rodinný dům 3+1 / Garáž, Mukařov, Říčany u Prahy

Sportovní, Mukařov

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Dobrý
  • Částečně vybavený
  • Zahrada
  • Garáž
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele si Vám dovolujeme nabídnout rodinný dům v samém centru Mukařova. Malebné centrum Mukařova s obecním úřadem, poštou a Návesním rybníkem je vzdáleno 1-2 minuty pěší chůzí od domu. Dům je z roku 1939 o dispozici 3+1, s užitnou plochou cca. 110 m2, se samostatnou garáží, z roku 1993, stojící na pozemku o velikosti 904 m2. Vytápění domu je zajišťováno plynovým kotlem napojeným na ústřední topení. Do domu je zavedena elektřina. Dům má vlastní studnu, odpad je řešen jímkou s tlakovým čerpadlem (cca 2 roky staré), který je napojen do veřejné kanalizace. Městský vodovod je umístěn na hranici pozemku. Dům je částečně podsklepen. V domě byla před 19 lety dělána nová střecha značky Baumax, střešní okna Velux, jsou zde nová plastová okna, podlahy jsou dřevěné, či keramická dlažba. PENB není k dispozici, proto je uváděna třída G.


Hlavní přednosti domu:
- lokalita s výbornou občanskou vybaveností: MŠ a ZŠ vzdálena od domu kolem 2-3 minut pěší chůzí, obecní úřad a pošta vzdálena 1 minutu pěší chůzí, Penny Market 4 minuty autem, praktický lékař, TJ Sokol Mukařov, Kulturní a komunitní centrum Mukařov s různými kroužky pro děti i dospělé;

- Říčany u Prahy jsou vzdáleny 15 minut autem;

- obchodní centrum Chodov vzdáleno autem kolem 30 minut, Aquapalace v Průhonicích kolem 27 minut, Přírodní koupaliště Vyžlovka kolem 10 minut autem.


Rádi Vám doporučujeme tento dům v krásné a klidné lokalitě s rychlým dosahem do Prahy. Volejte pro osobní prohlídku či pro více informací!

Rodinný dům 3+1 / Garáž, Mukařov, Říčany u Prahy

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieRodinné domy
LokalitaSportovní, Mukařov
OkresPraha-východ
Velikost3 pokoje
Plocha užitná110 m²
Plocha podlahová110 m²
Plocha pozemku904 m²
Plocha zahrady801 m²
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby1939
ZařízenýČástečně
GarážAno
Počet garáží1
Balkónano (4 m²)
Sklepano
DopravaMHD
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky1100-02-030
Kontaktovat makléře
Hana Yates, BBA
CENTURY 21 Tandem
+420 725 293 228
[email protected]
www.century21.cz/makler-hana-yates-bba
IČ: 28951654

"Práci realitní makléřky se věnuji od roku 2015, za tuto dobu jsem realizovala desítky realitních transakcí, kde jsem si potvrdila moje více než patnáctileté zkušenosti u mezinárodních společností, že se zákaznickým a pozitivním přístupem jde vše snadněji a rychleji. Prodávám byty, domy, zařizuji pronájmy, vyhledávám nemovitosti na základě přesné poptávky v dané lokalitě. Zařídím všechno to „nepříjemné“, co prodávajícího či kupujícího zatěžuje nejvíce. Papírování, prohlídky, hlídání termínů a v neposlední řadě právní pomoc, převody na katastru nemovitostí, převody energií. Pro spokojenost svých zákazníků dělám maximum. Neustále pracuji na tom, aby moje služby byly stoprocentní. Pomohu vám uskutečnit vaše sny, vyřídit Váš realitní obchod tak, aby to byla pro vás co nejpříjemnější zkušenost. Dlouhodobě žiji v Praze a znám ji dobře. Mluvím česky a anglicky.

Reference mé první klientky: "" Hana Yates is my Real Estate Agent in Prague and Hana is clearly dedicated to her job, and most of all she is very client oriented. Hana listen to the client expectations and wishes. She is well organized and provides regular feedbacks from the viewing of the apartment. Provides suggestions on how to present the apartment and, she understands the “mood” of the market. I am very pleased with Hana’s support and dedication to get the job done."

Kontaktovat makléře
bgHana Yates, BBA