Prodej samostatně stojícího RD s pozemky 637 m2, Nelahozeves - Podhořany.

V Uličce, Nelahozeves - Hleďsebe 2.díl

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Dobrý
  • Částečně vybavený
prodáno

Včetně provize a právních služeb, bez poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivní prodej samostatně stojícího RD obdélníkového půdorysu v obytné části obce Nelahozeves - Středočeský kraj. Dům se nachází v klidné části obce s příjezdem po asfaltové místní komunikaci. Dům je vhodný pro bydlení jedné rodiny. Stavba není dotčena žádnými ochrannými pásmy ani zatížená žádným právem třetí osoby. Zastavěná plocha domu je 85 m2, obestavěný prostor je 320 m3. Celková plocha pozemků je 637 m2. Pozemek - zahrada za domem je v prudkém svahu se třemi terasami. Dům částečně podsklepen. V roce 2018 celková rekonstrukce včetně rozvodů energii. Dům napojen na elektrickou energii, vodovod a v přípravě kanalizace - momentálně septik, V domě není plynová přípojka. V přízemí Ložnice, pokoj, kuchyň, koupelna a WC a chodba. Na půdě dětský pokoj. Další část půdy vhodná k vestavbě pokoje. Dům z roku 1921 se sedlovou střechou. Okna špaletová. Na podlaze dlažba a koberce. Topení elektrickým kotlem a nebo krbovými kamny s vložkou. Teplá voda z bojleru 120L. Za domem je malý dvorek s venkovním krbem a posezením, další WC, navazuje na terasovitou zahradu. Doporučená výměna střešní krytiny. Dům je okamžitě obyvatelný. Na koupi je možné použít hypotéku.

Prodej  samostatně stojícího RD s pozemky 637 m2, Nelahozeves - Podhořany.

Popis nemovitosti

Cenaprodáno Včetně provize a právních služeb, bez poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaV Uličce, Nelahozeves - Hleďsebe 2.díl
OkresMělník
Velikost3 pokoje
Plocha užitná85 m²
Plocha pozemku637 m²
Užitná plocha přízemí52 m²
Počet podlaží3
Stav objektuDobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2018
Rok výstavby1921
ZařízenýČástečně
Výtahne
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
OdpadJímka
TopeníÚstřední elektrické
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky017-02-040
Kontaktovat makléře
Jiří Priesel
CENTURY 21 Ruby
+420 602 208 910
[email protected]
www.century21.cz/makler-jiri-priesel
IČ: 04650409

"Vystudoval jsem Střední elektrotechnickou školu v Praze. Již v roce 1991 jsem založil svoji první společnost zaměřenou na reality a leasing nemovitostí. Následně se podílel na vzniku Asociace realitních kanceláří České republiky a až do roku 2004 byl jejím členem. Po celou 25-ti letou dobu se aktivně věnuji realitám, sleduji vývoj, změny v legislativě, obchodní postupy a taktiku prodeje a pronájmu nemovitostí. Za svoji dlouhou dobu působení v realitách jsem zobchodoval několik stovek nemovitostí a realizoval stovky pronájmů bytů a nebytových prostor a největší obchod jsem realizoval s pozemkem v hodnotě 82 mil. Kč pro zahraniční realitní fond. Od roku 1999 se v roli investora věnuji realizaci developerských projektů ve Středočeském kraji a to především v oblasti investování do pozemků, které považuji za svoji specializaci.
Velmi dobře si uvědomuji, jak důležité ve vašem životě je pro vás i vaše okolí prodej či nákup nemovitosti a podle toho realizuje celý obchod k vaší spokojenosti.
Těším na spolupráci i s vámi."

Kontaktovat makléře
bgJiří Priesel