Prodej rodinného domu ke kompletní rekonstrukci, Olešná u Hořovic

Olešná 109

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Před rekonstrukcí
  • Zahrada
prodáno

včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Hledáte nemovitost, která Vám poskytne dostatečný prostor pro trvalé rodinné bydlení nebo k rekreačním účelům? Sníte o klidném sídle v malé vesničce obklopené polnostmi a lesy? Potom je tato exklusivní nabídka zprostředkování prodeje rodinného domu s velkorysou podlahovou plochou 215 m2 pro Vás. Nemovitost se nachází v malebné obci Olešná, zhruba 10 km jihozápadně od města Hořovice v okrese Beroun. Dům je v původním stavu, již několik let neobývaný a neudržovaný, proto je nutná jeho kompletní rekonstrukce. Nový majitel ocení neobvykle velkou plochu k vybudování velkorysého rodinného domu k trvalému bydlení nebo sídla pro rekreaci a odpočinek od ruchu velkoměsta. Současná dispozice nepodsklepeného domu se sedlovou střechou a půdorysem do tvaru "L" nabízí v její hlavní části vstupní chodbu, 3 větší místnosti, 1 menší místnost, koupelnu, toaletu a malou spižírnu. Ze vstupní chodby vede dřevěné schodiště do podkroví, kde jsou vytvořeny 2 malé místnosti. Prostor ale nabízí více různých variant využití podkroví, ať už rozdělením na více menších místností nebo ponecháním otevřeného prostoru. Z podkroví je udělán vstup na menší terasu s krásným výhledem do zahrady. K domu je udělána přístavba s vlastním vchodem s podlahovou plochou 29 m2, která původně sloužila jako sklep a pro chov domácích zvířat. Na pozemku se nachází další stavba s podlahovou plochou 23 m2, která může sloužit jako zahradní domek. Dům je napojen na veřejnou rozvodnou elektro síť a vodovod, kanalizace na jímku. Na pozemku s celkovou plochou 498 m2, přičemž 165 m2 je plochou zastavěnou, se nachází vlastní studna, s ručním čerpadlem, kopaná do hloubky 8 m. Zbylý prostor pozemku poskytne jak užitnou plochu pro zahrádku, tak i relaxační zónu.
Obec Olešná má 438 obyvatel a nachází se 64 km od Prahy a 38 km od Plzně, po dálnici D5, exit Cerhovice. Obyvatelům slouží knihovna, kulturní dům, sportovní hřiště a další prvky občanské vybavenosti. Ves je velmi oblíbena mezi chataři a chalupáři, kterým vyhovuje zdejší klid a krásná okolní příroda. Obcí prochází silnice II/117 Žebrák - Hořovice - Olešná - Strašice - Spálené Poříčí.

Prodej rodinného domu ke kompletní rekonstrukci, Olešná u Hořovic

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaOlešná 109
OkresBeroun
Velikost3 pokoje
Plocha užitná189 m²
Plocha pozemku498 m²
Plocha zastavěná165 m²
Plocha zahrady333 m²
Počet podlaží1
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaVenkovská
DopravaSilnice, Autobus
VodaMístní zdroj
Elektřina230V, 400V
OdpadJímka
TopeníLokální tuhá paliva
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky125-12-039
Kontaktovat makléře
Simona Boučková
CENTURY 21 General
+420 603 969 728
[email protected]
www.century21.cz/makler-simona-bouckova
IČ: 09721321

"Celý můj profesní život se věnuji práci s lidmi. Umění naslouchat, vcítit se do Vaší role a chtít pomoci nemáme dáno do vínku automaticky. Někdo se tolik potřebné empatii učí celý život. Ve svém soukromí jsem sama nejednou čelila jednání s různými makléři. Musím přiznat, že se jednalo převážně o negativní zkušenosti. Proto jsem ani na chvilku neváhala, když se naskytla příležitost v realitním oboru. Touha dělat tuto práci jinak a pomáhat lidem, aby měli tu svou cestu jednodušší než jsem měla já byla tím rozhodujícím momentem. Za každou realitní transakcí se skrývá lidský příběh, často velmi složitý. Tuto práci proto musí člověk dělat srdcem.
Často disponujeme celoživotními úspory klientů, kteří si výměnu bydlení dovolí zpravidla jednou či dvakrát za život. Někdy jsou k výměně donuceni vlivem osudu. O to více musí jít o promyšlenou a bezproblémovou transakci. Toho ale docílíte pouze s makléřem, který naslouchá Vašim potřebám. Zda je to ten správný makléř byste měli poznat již při první schůzce. První dojem lze totiž udělat pouze jednou..."

Kontaktovat makléře
bgSimona Boučková