Rodinný, jednopodlažní, bezbariérový dům v obci Třemblat na Praze Východ

Ondřejov - Třemblat

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Novostavba
  • Vybavený
  • Zahrada
  • Garáž, Parkovací stání
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Rodinný, jednopodlažní, bezbariérový dům v obci Třemblat na Praze Východ
Nabízíme zánovní, bezbariérový dům, typu bungalov, v obci Třemblat na Praze Východ. Dům byl kolaudován v roce 2012 a v roce 2017, proběhla kompletní, náročná, rekonstrukce interiérů.
Jedná se o jednopodlažní dům 4+1. Dispozice umožňuje snadný přístup z haly, spojené s předsíní, do všech místností domu. Toto řešení zaručuje, jak soukromí, tak i snadnou komunikaci mezi jednotlivými prostory domu. Obývací pokoj zařízený masivním nábytkem. je propojen s kuchyní. Ta je vybavena rustikální kuchyňskou linkou, včetně kvalitních spotřebičů. Prostor s oválným stolem je umístěn v apsidě, vybíhající z půdorysu domu. Celý dům je vybaven velmi kvalitním nábytkem, který je součástí prodeje. Dveře a obložky jsou z masivu, dlažba a laminátové podlahy provedeny v nadstandardní kvalitě.
Další tři pokoje, díky své dispozici, umožňují zřízení ložnice, dětského pokoje, pracovny, pokoje pro hosty atd. Všechny pokoje mají kvalitní vinylovou podlahu a jsou částečně vybaveny.
Celková podlahová plocha domu je 116m2. Dům je vytápěn centrálně řízeným podlahovým topením s možností doplnění krbové vložky v prostoru obývacího pokoje.
K domu náleží oddělená garáž se sedlovou střechou a elektricky ovládanými vraty, o ploše 27m2. Dále kůlna, umožňující uložení zahradnického vybavení.
Zahrada o ploše 800 m2 je zcela rovinatá, okrasného typu, osázená různými druhy keřů a květin. Celý pozemek je oplocen, se vstupní brankou a oddělenou branou pro vjezd vozidel.
Obec Třemblat je součástí obce Ondřejov, která je vzdálena 4km a nachází se zde veškerá občanská vybavenost. (školka, škola, kroužky pro děti, obchod, restaurace, pošta)
V okolí Třemblat jsou nádherné lesy, včetně chráněné krajinné oblasti Voděradské bučiny. Dále Ondřejovská hvězdárna a obec Hrusice. Louky, a remízky, poskytují bezprostřední kontakt s přírodou a ideální místo pro pěší turistiku, cykloturistiku a další aktivity. Nedaleko i je i řeka Sázava.
Spojení zajišťuje PID, přímým spojením do Prahy cca 40min, další možností je využití vlaku z Mnichovic dostupných za 5 min autem. Dálnice D1 je vzdálena 10 km.
S dalšími dotazy se prosím, obraťte na makléře.
Hypotéku Vám rádi vyřídíme.

Rodinný, jednopodlažní, bezbariérový dům v obci Třemblat na Praze Východ

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieRodinné domy
LokalitaOndřejov - Třemblat
OkresPraha-východ
Velikost4 pokoje
Plocha užitná143 m²
Plocha podlahová150 m²
Plocha pozemku973 m²
Plocha zastavěná170 m²
Plocha zahrady803 m²
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýAno
Bezbariérovýano
Míst k parkování3
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Terasaano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Satelit
DopravaDálnice, Silnice, Autobus
VodaMístní zdroj
Elektřina400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední elektrické
Úsporná C
15.4 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky142-02-075
Kontaktovat makléře
Marek Čihák
CENTURY 21 Harmony
+420 601 169 060
[email protected]
www.century21.cz/makler-marek-cihak-5480
IČ: 61081019

www.marekcihak.cz / Rád pracuji s lidmi a mým hlavním cílem je realizovat prodeje a pronájmy nemovitostí tak, aby klienti byli spokojeni a mohli se na mě opět v budoucnu s důvěrou kdykoliv obrátit. Jsem připraven za Vás řešit starosti s prodejem nemovitosti - komplexně, čestně, profesionálně a s maximálním nasazením. Obchodní praxi mám od roku 1994 a realitně-finanční od roku 2013. Moje realita je přes 200 prodaných nemovitostí a především přes 500 spokojených klientů :-). Při prezentaci nemovitosti využívám nejmodernější marketingové a technologické nástroje. Těším se na spolupráci i s Vámi a především na společné zážitky. " JSEM ŽIDLE VAŠEHO DOMOVA, O KTEROU SE MŮŽETE S DŮVĚROU OPŘÍT ".

Kontaktovat makléře
bgMarek Čihák