Prodej rodinného domu (182 m²) se zahradou (1400 m²) - Pesvice

Pesvice 18

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Částečně vybavený
  • Zahrada
  • Parkovací stání
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Rodinný dům v centru klidné obce na úpatí Krušných hor, který uchvátí svou rozlehlou zahradou, poskytující zastřešené posezení s absolutním soukromím, místo pro bazén a další aktivity.

Dispozice 5+kk může být rozšířena o další dva plnohodnotné pokoje v přízemí, které jsou využívány jako technické a skladové místnosti. Nabízí se také možnost využít tyto prostory pro podnikání z domova. Na zpevněném nádvoří za vjezdovou branou zaparkují až 4 vozy.

Dům je udržovaný, interiér průběžně renovovaný (obě koupelny, kuchyňská linka, podlahy, interiérové dveře a obložky). O vytápění se stará plynový kotel, o ohřev teplé vody elektrický boiler v kombinaci s kotlem.

Zázemí obce Pesvice (obecní úřad, obchod se smíšeným zbožím, knihovna) spolu se snadnou dostupností nedalekého Jirkova nebo Chomutova, kde si lze ze škol, služeb i obchodů vybírat, je ideální i pro mladé rodiny.

Autem se všude dostanete během chvilky (nákupní zóna jen 7 km) a autobusová zastávka se pro všechny případy nachází jen 150 metrů od domu. Každé z okolních větších měst má co nabídnout. Do majestátních hor si můžete udělat výlet i odpoledne ve všední den a v zimě budete na svahu mezi prvními. A zachce-li se vám někdy hlavního města, za necelou hodinku a půl můžete v Praze být.

Ať už se zapojíte do zdejšího obecního života (každoroční pálení čarodějnic, mikulášská, aj.) nebo budete volný čas trávit po svém, v Pesvicích se vám bude žít dobře. A kdoví, třeba se právě někomu z vaší rodiny podaří stát se jejich dvoustým obyvatelem!

Prodej rodinného domu (182 m²) se zahradou (1400 m²) - Pesvice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaPesvice 18
OkresChomutov
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná182 m²
Plocha pozemku1.547 m²
Plocha zahrady1.400 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby1989
ZařízenýČástečně
Míst k parkování4
ParkováníAno
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadČOV pro celý objekt
TopeníÚstřední plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14422814
Kontaktovat makléře