Prodej rodinného domu, 242 m², ul. Truhlářská, Poděbrady – Velké Zboží

Truhlářská 185, Poděbrady - Velké Zboží

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Dobrý
  • Částečně vybavený
  • Zahrada
  • Garáž, Parkovací stání
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Dovoluji si Vám nabídnout ke koupi dvoupodlažní a podsklepený rodinný dům o užitné ploše 242 m² včetně sklepa a výměrou pozemku 606 m² v ulici Truhlářská, Velké Zboží, Poděbrady. Dům byl využíván jakožto dvougenerační, jelikož v 1. a 2. nadzemním podlaží se nachází kuchyň. Na pozemku je samostatně stojící zděná garáž pro jeden automobil a před garáží je rovněž k dispozici parkovací stání. Dům stojí v původní zástavbě rodinných domů na klidném místě, je v udržovaném stavu a nabízí sklepní prostory (72 m²). Na zahradě je dostatek soukromí, kde je zastřešená pergola pro příjemné posezení s rodinou či přáteli. V 1.NP je původní elektřina a dřevěná okna. Ve 2. NP je již nová elektřina v mědi, vyjma jednoho pokoje, plastová okna, nové rozvody vody a odpadu. Dům je vytápěn plynovým kotlem (pravidelná revize kotle), ohřev vody el. bojlery, kanalizace, elektřina 230 – 400 V, voda z vlastní studny, ale lze se připojit na městskou vodu (na hranici pozemku).

Dispozice RD:

1.NP (82,5 m²) o dispozici 3+1 – zádveří/ veranda, chodba, kuchyň se spižírnou, pokojík nebo místo pokojíku lze využít prostor pro jídelnu, poté by se jednalo o dispozici 2+1, prostorný obývací pokoj, ložnice, koupelna s vanou a samostatnou toaletou.

2.NP (88 m²) o dispozici 3+kk – chodba, obývací pokoj s kuchyní a vstupem na zastřešenou terasu, ložnice, pokoj, koupelna s vanou a toaletou.

Velké Zboží je část lázeňského města Poděbrady v okrese Nymburk. Nachází se 2,5 kilometru severozápadně od centra Poděbrad, kde je veškerá občanská vybavenost, tj. vlakové a autobusové nádraží, obchody, lékaři, pošta, MŠ, ZŠ, sportoviště, cyklostezky, vyžití pro sportovní aktivity, příroda, rybaření a mnoho dalšího. Výborná dostupnost do Prahy po dálnici za cca 30 minut.

V případě zájmu o prohlídku mne neváhejte kontaktovat.

Prodej rodinného domu, 242 m², ul. Truhlářská, Poděbrady – Velké Zboží

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaTruhlářská 185, Poděbrady - Velké Zboží
OkresNymburk
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná242 m²
Plocha podlahová170 m²
Plocha pozemku606 m²
Plocha zastavěná146 m²
Plocha zahrady460 m²
Počet podlaží2
Stav objektuDobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Počet bytů2
Terasaano (14 m²)
Sklepano (72 m²)
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, Autobus
VodaStudna
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky12022036
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Bankomat

Bankomat

Banka

Banka

Pošta

Pošta

Doprava

Doprava

Vlak

Vlak

Autobus

Autobus

Lékař

Lékař

Zdravotní středisko

Zdravotní středisko

Obchod

Obchod

Večerka

Večerka

Hypermarket

Hypermarket

Restaurace

Restaurace

Bar

Bar

Škola

Škola

Školka

Školka

Sportoviště

Sportoviště

Fitness

Fitness

Kristýna Bohuslavová
CENTURY 21 Excellent Reality
+420 739 353 732
[email protected]
www.century21.cz/makler-kristyna-bohuslavova

"Zvažujete Vy či Vaši blízcí prodej neboli pronájem Vaší nemovitosti? Pokud ano, svěřte svoji nemovitost profesionálně vyškolené realitní makléřce, kde je spolupráce založena především na důvěře a spolehlivosti.

Dovolte mi se Vám na úvod krátce představit. Od roku 2009 žiji s rodinou v klidné obci Hradištko - Kersko, okrese Nymburk, kde jsem si splnila sen o bydlení. Před prací realitní makléřky jsem se řadu let věnovala distribuci a tvorbě vlastních křížovkářských časopisů. V roce 2016 jsem vstoupila do celosvětové franšízové společnosti CENTURY 21, jakožto jednatelka a realitní makléřka kanceláře CENTURY 21 Excellent Reality sídlící na Boleslavské třídě v Nymburce. Práce realitní makléřky mne naplňuje, jelikož každý úspěšně uzavřený realitní obchod má svůj příběh. Prošla jsem si veškerým školením, které pro nás zajišťuje centrála CENTURY 21 Czech Republic a byla vyznamenána certifikáty.

Co Vám mohu nabídnout?

Přátelský a lidský přístup ke svým klientům, kteří se v průběhu obchodu stanou mými přáteli, jelikož práce v realitách není pouze o zprostředkování prodeje, ale i o vzájemném porozumění, poznání, spolehlivosti, potřebách druhých a hlavně o důvěře. S klienty trávím spoustu času a hledám vždy nejlepší řešení pro obě strany, jelikož spokojenost klientů je pro mne prioritou a výhrou. Spolupracujeme se smluvním partnerem Hafner & Partneři advokátní kancelář, s.r.o. Dále se zabýváme výkupem nemovitostí s exekucí či výkupem před dražbou, vyplacení exekucí a mnoho dalšího."

Kontaktovat makléře
bgKristýna Bohuslavová