Prodej rodinného domu 155 m², projekt Domy Dívčí hora, Práče

Práče

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Novostavba
  • Nevybavený
  • Garáž
info v RK

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme na prodej rodinný dům v obci Práče o dispozici 4+kk a zastavěné ploše 155 m² a celkové užitná ploše 125 m². Dům stojí na pozemku o výměře 809 m². Jedná se o přízemní stavbu o dispozici 4+kk, která nabízí velkorysý prostor tří ložnic s tím, že centrem domu je kuchyně s obývacím pokojem o výměře 41 m². Z obývacího pokoje se počítá se vstupem na terasu. K domu přiléhá také prostorná garáž s užitnou plochou 27 m². Kromě garáže se počítá také s parkovacím stáním pro druhý vůz.
Dokončení a předání domu je plánováno na začátek roku 2024.

V rámci standardního vybavení můžeme počítat s tepelným čerpadlem pro teplovodní podlahové topení i ohřev užitkové vody (s možností chlazení podlah v letních měsících) či s plastovými okny s trojskly. Laminátové plovoucí podlahy Kaindl budou v obytných místnostech, dlažba pak v chodbě, technické místnosti, koupelně a WC, zde dále obklady a sanita (vana nebo sprchový kout, WC, umyvadlo, baterie).

Rodinný dům je součástí nového developerského projektu Domy Dívčí hora. Výstavba je realizována na okraji obce Práče při výjezdu na Lechovice. V 1. fázi se počítá se 14 rodinnými domy s pozemkem vždy kolem 800 m², které byly navrženy tak, aby splňovaly nejen vysoké standardy na rodinné bydlení, ale také nároky současné doby na ekonomické i ekologické bydlení.
Aktuálně byla dokončena výstavba zpevněných cest (silnice i chodníky) přímo v lokalitě, čímž se k jednotlivým parcelám dá zajet/zajít tzv. čistou nohou. Současně s tím bylo v lokalitě zbudováno veřejné osvětlení a z Dívčí hory byl vystavěn chodník až do obce Práče.

Lokalita Dívčí hora leží na okraji obce Práče v bezprostředním sousedství Lechovic. Díky blízkosti hlavního tahu Brno – Znojmo Vám tak cesta autem do Znojma zabere pouhých 10 minut, do jihomoravské metropole bude trvat jen něco málo přes 30 min. V obci se nachází bohatá občanská vybavenost - mateřská škola, 1. stupeň základní školy, obchody s potravinami, gastronomické zařízení, konají se zde pravidelné kulturní akce. Nalezneme zde i výborné podmínky pro sportovní aktivity - fotbalové hřiště, sportovní halu nebo obcí vedoucí cyklostezku. V sousedních Lechovicích se nachází Zámek Lechovice s udržovaným parkem, v nedalekých Banticích je pak dostupné přírodní koupaliště.

Co se způsobu financování týče, jedná se též o přívětivý proces. Řešíme tuto část s každým klientem individuálně. Často se stává, že klient potřebuje prodat stávající nemovitost, aby mohl zafinancovat koupi tohoto domu. I s touto variantou umíme pracovat a jsme plně k dispozici. Jednou z možností je čerpání hypotečního úvěru. Financování máme zajištěno prostřednictvím naší sesterské společností 4fin u největších bankovních institucí. Díky tomu máme kompletní přehled o nejlepších možnostech financování a bankovních produktech.

Pro více informací a případnou prohlídku místa mě neváhejte kontaktovat.

Prodej rodinného domu 155 m², projekt Domy Dívčí hora, Práče

Popis nemovitosti

Cenainfo v RK včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaPráče
OkresZnojmo
Velikost4 pokoje
Plocha užitná155 m²
Plocha pozemku809 m²
Plocha zastavěná155 m²
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZařízenýNe
Bezbariérovýano
GarážAno
KomunikaceDlážděná, Asfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníPodlahové
Úsporná C
116 kWh/m²/rok
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky15422080
Kontaktovat makléře
Ing. Jana Čechová
CENTURY 21 Vaše Reality
+420 722 007 081
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-jana-cechova
IČ: 74490427

Také jste raději, když se při řešení náročnějších situací můžete opřít o profesionála? Je báječné vědět, že se máte na koho spolehnout a komu důvěřovat. A přesně tyto podmínky nabízím i ve složitém světě realit, kde se snažím hledat cesty k maximální spokojenosti klienta.
Ukážu Vám, že práce v realitách může být slušná, poctivá a založená na důvěře.

Kontaktovat makléře
bgIng. Jana Čechová