Prodej 1/2 RD, pozemek 1676 m², Praha 4 – Hodkovičky

Nad údolím, Praha - Hodkovičky

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Dobrý
  • Částečně vybavený
  • Zahrada
  • Garáž, Parkovací stání
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Dovoluji si Vám nabídnout ke koupi ideální polovinu (1/2) rodinného domu o užitné ploše 280 m² s pozemkem 1676 m² v ul. Nad údolím, Praha 4 – Hodkovičky. V užitné ploše není zahrnut podkrovní ateliér, samostatně stojící garáž a nebytový prostor, dílna, kolna a chatka. Dům se skládá ze tří bytových jednotek se samostatnými vstupy a podkrovního ateliéru, který je momentálně využíván jakožto garsoniéra. Zahrada nabízí klidné posezení s pergolou a venkovním krbem, ovocné stromy a mnoho dalšího. Dům je napojen na veřejný vodovod, el. 230- 400V, betonová jímka (možnost napojení na veřejnou kanalizaci), ústřední plynový kotel. Dům je postaven ze železobetonu.

Bytové jednotky: suterén 3+1/ 75 m², přízemí (1.NP) 2+1/ 73 m², 1. patro (2.NP) 2+1/ 78 m² s vybudovaným patrem například na spaní a terasou s krásným výhledem na okolí. Dále samostatný vstup do podkrovního ateliéru (garsoniéra) se zázemím.

V místě je veškerá vybavenost a výborná dostupnost. Dům se nachází ve velmi klidné části Prahy a nabízí krásné prostředí.

Pro více informací mne neváhejte kontaktovat.

Prodej 1/2 RD, pozemek 1676 m², Praha 4 – Hodkovičky

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaNad údolím, Praha - Hodkovičky
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná280 m²
Plocha pozemku1.676 m²
Plocha zastavěná243 m²
Plocha zahrady1.433 m²
Počet podlaží3
Stav objektuDobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
GarážAno
Počet bytů3
Terasaano
Sklepano
TelekomunikaceInternet
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadJímka
TopeníÚstřední plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky120-02-010
Kontaktovat makléře
Kristýna Bohuslavová
CENTURY 21 Excellent Reality
+420 739 353 732
[email protected]
www.century21.cz/makler-kristyna-bohuslavova

"Zvažujete Vy či Vaši blízcí prodej neboli pronájem Vaší nemovitosti? Pokud ano, svěřte svoji nemovitost profesionálně vyškolené realitní makléřce, kde je spolupráce založena především na důvěře a spolehlivosti.

Dovolte mi se Vám na úvod krátce představit. Od roku 2009 žiji s rodinou v klidné obci Hradištko - Kersko, okrese Nymburk, kde jsem si splnila sen o bydlení. Před prací realitní makléřky jsem se řadu let věnovala distribuci a tvorbě vlastních křížovkářských časopisů. V roce 2016 jsem vstoupila do celosvětové franšízové společnosti CENTURY 21, jakožto jednatelka a realitní makléřka kanceláře CENTURY 21 Excellent Reality sídlící na Boleslavské třídě v Nymburce. Práce realitní makléřky mne naplňuje, jelikož každý úspěšně uzavřený realitní obchod má svůj příběh. Prošla jsem si veškerým školením, které pro nás zajišťuje centrála CENTURY 21 Czech Republic a byla vyznamenána certifikáty.

Co Vám mohu nabídnout?

Přátelský a lidský přístup ke svým klientům, kteří se v průběhu obchodu stanou mými přáteli, jelikož práce v realitách není pouze o zprostředkování prodeje, ale i o vzájemném porozumění, poznání, spolehlivosti, potřebách druhých a hlavně o důvěře. S klienty trávím spoustu času a hledám vždy nejlepší řešení pro obě strany, jelikož spokojenost klientů je pro mne prioritou a výhrou. Spolupracujeme se smluvním partnerem Hafner & Partneři advokátní kancelář, s.r.o. Dále se zabýváme výkupem nemovitostí s exekucí či výkupem před dražbou, vyplacení exekucí a mnoho dalšího."

Kontaktovat makléře
bgKristýna Bohuslavová