Prodej RD 4+kk, 132 m2 na pozemku 319 m2, P5 – Jinonice

Zaječí, Praha - Jinonice

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Novostavba
  • Částečně vybavený
prodáno

+ provize RK, neplatíte daň z nabytí

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi nový rodinný dům v klidné části Prahy 5 – Jinonice na samém okraji přírodní rezervace Prokopského a Dalajského údolí.

Dům je dispozičně řešen jako 4+kk (112 m2) s velkou terasou (20 m2) a zahradou na pozemku 319 m2. Dům je dvoupatrový - v přízemí se nachází obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem (33,52 m2) s přímým výstupem na slunnou terasu, která je orientovaná na západ, dále se zde nachází technická místnost a toaleta s umyvadlem.

V 1. patře jsou dva dětské pokoje (12,66 a 12,60 m2), koupelna s vanou a WC (5,63 m2) a technická místnost s kotlem a pračkou (4,08 m2). Ve 2. patře domu se nachází ložnice (19 m2) s přímým vstupem na terasu, z níž je úchvatný výhled do širokého okolí včetně Prokopského údolí. Ložnice má vlastní koupenu se sprchovým koutem a toaletou. Před domem jsou parkovací místa pro 2 auta.

Dům je připojen na IS (voda, kanalizace, elektřina, plyn), je vytápěn kondenzačním kotlem Buderus, který je napojený na ohřev vody pro podlahový okruh v přízemí a radiátory v 1. a 2. patře. Objem bojleru na teplou vodu je 50 l. V obývacím pokoji podlahové topení.

V okolí rodinného domu naleznete kompletní občanskou vybavenost – dvě základní školy a dvě mateřské školy (600 m) a mnoho dětských hřišť. V docházkové vzdálenosti je také supermarket Albert, pošta, restaurace, poliklinika, fitness a řada dalších sportovišť. Vše v přiměřeném dosahu od domu.

Dobrá dopravní dostupnost, docházková vzdálenost na MHD – zastávky autobusu č. 137, 142, 184, 225 a noční 904 jsou vzdáleny cca 10 minut pěšky. Na stanici metra B – Lužiny se jimi dostanete do 5 minut. Do centra Prahy je to pouhých 20 minut. Vzdálenost autem na metro B – Anděl je asi 15 minut a na plzeňskou dálnici D5 a napojení na Pražský okruh lze dojet autem za 10 minut.

Lokalita je ideální pro milovníky bydlení ve velkoměstě a přesto v blízkosti přírody (údolí Dalejského potoka a chráněná přírodní rezervace Prokopské údolí).

Kupující neplatí daň z nabytí 4 % (novostavba).

Doporučujeme prohlídku. V případě bližších informací kontaktujte makléře.

Prodej RD 4+kk, 132 m2 na pozemku 319 m2, P5 – Jinonice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK, neplatíte daň z nabytí
KategorieRodinné domy
LokalitaZaječí, Praha - Jinonice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Velikost4 pokoje
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná112 m²
Plocha podlahová63 m²
Plocha pozemku319 m²
Plocha zastavěná58 m²
Počet podlaží2
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýČástečně
Terasaano (20 m²)
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
Velmi úsporná B
18 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky081-102-328811
Kontaktovat makléře
Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder