Prodej, Rodinný dům, 175 m² - Praha - Krč

V Štíhlách 770/40, Praha - Krč

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Velmi dobrý
  • Částečně vybavený
  • Zahrada
  • Garáž, Parkovací stání
14 449 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme výhodnou investiční příležitost vedle výstavby nové nemocnice IKEM, kde bude potřeba navýšit kapacitu ubytování. Rodinný dům, polohou v Praze 4 - Krč. Jedná se o řadový čtyřpodlažní rodinný dům (sklep, přízemí, 1. patro a obytné podkroví) se sedlovou střechou o dispozici 4+1+obytná zimní zahrada a podlahovou plochou 175 m2. V přízemí se nachází zádveří, prostorný obývací pokoj, zrekonstruovaná kuchyň s kompletně vybavenou kuchyňskou linkou, koupelna se sprchovým koutem a samostatné WC. Chodbou vedle kuchyně je přístup po dřevěném schodišti do obytné zimní zahrady, ze které je vstup na zahradu s venkovním altánem a také vstup do sklepa, kde se nachází prádelna a kotelna.
Z obývacího pokoje je schodiště do 1.patra, kde je ložnice s balkónem, pokoj pro hosty a samostatné WC. Z chodby v 1.patře vedou schody do podkroví. Místnost v podkroví je prostorná s úložnou komorou. Garáž je přístupná z ulice.
Cihlový dům, který prošel v roce 2018 částečnou rekonstrukcí (výměna elektrických a vodovodních rozvodů, výměna oken, nové podlahy, rekonstrukce koupelny a WC). Z inženýrských sítí je zavedena elektřina, kanalizace a plyn. Voda se čerpá z vodovodního řádu. Střešní krytina – pálená taška. Skladba podlahových krytin: plovoucí podlaha a dlažba. Okna jsou plastová. Zahrada poskytuje soukromí, v zadní části s útulným venkovním altánem s posezením, ideálním na grilování a posezení s přáteli. Dům je možno rozšírit vestavbou (nástavbou) 4.NP, a to s možností zvětšení obytné podlahové plochy nebo terasy či balkonu. Tato varianta může být vhodnou investiční příležitostí pro investory.
Dům se nachází v těsné blízkosti Krčského lesa, Thomayerovy nemocnice, IKEMu, základní a mateřské školy, prestižní základní školy a gymnázia PORG.
Praha 4 - Krč má plnou občanskou vybavenost. Zastávka autobusu je 30 m od domu. V budoucnu (cca. 2024) je plánována výstavba stanice metra nedaleko od domu.

Prodej, Rodinný dům,  175 m² - Praha - Krč

Popis nemovitosti

Cena14 449 000 Kč včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaV Štíhlách 770/40, Praha - Krč
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Velikost4 pokoje
Plocha užitná175 m²
Plocha podlahová143 m²
Plocha pozemku244 m²
Plocha zastavěná82 m²
Plocha zahrady164 m²
Počet podlaží4
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
Míst k parkování1
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Výtahne
Balkónano (5 m²)
Terasaano (20 m²)
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky09222051
Kontaktovat makléře
Mgr. Jiří Kozumplík
CENTURY 21 Realitas Central Praha
+420 608 666 555
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-jiri-kozumplik-3923
IČ: 41596161

Mgr. Jiří Kozumplík, jednatel společnosti působí na realitním trhu již od roku 1997. Je absolventem právnické fakulty Bratislavské vysoké školy práva, je soudním znalcem, licitátorem a dražebníkem, absolvoval řadu školení, kurzů a specializačních studií, jako např.: oceňování podniků, oceňování movitých věcí, kurz licitátora veřejných dražeb, správce konkursní podstaty atd. V celosvětové realitní síti CENTURY 21 je jednatelem společnosti, která je oprávněna užívat značku CENTURY 21 Realitas Central. Díky mnohaletým zkušenostem se zaměřuje na komplexní realitní činnost, a to jak v otázkách bydlení, rekreace, podnikatelských objektů po developerské projekty. Za svou praxi obsloužil již stovky klientů a jejich doporučení je zárukou kvalitních služeb. Vyzkoušejte i Vy, jak profesionální můžou být služby realitního poradce, který dokáže vyřešit Vaši celoživotní investici do bydlení nebo podnikání tím nejvýhodnějším způsobem.

Kontaktovat makléře
bgMgr. Jiří Kozumplík