Prodej rodinného domu 6+kk, užitná plocha 294 m2, pozemek 959 m2, Praha Nebušice

U sokolovny 262, Praha - Nebušice

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Dobrý
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Dovoluji si Vám nabídnout ke koupi nemovitost na lukrativní adrese Praha 6 Nebušice, která vyniká nejen svojí polohou, ale také klidným okolím s velkým množstvím zeleně. Jedná se o exkluzivní nabídku jedinečného podsklepeného dvoupodlažního rodinného domu 6+kk se dvěma koupelnami o celkové užitné ploše 294 m2, který lze využívat také jako vícegenerační. Dům obklopuje krásná udržovaná zahrada na pozemku o rozloze 959 m2, ideální pro děti i domácí mazlíčky. Oplocena je kvalitním podezděným plotem a kromě vzrostlých smrků, rododendronů a skalek na ní najdete i rodící jabloně, meruňku či švestku.
Nemovitost je podsklepená – v suterénu je k dispozici sklep, prádelna a dvě garáže.
V prvním nadzemním podlaží se nachází kromě vstupní chodby hned dva pokoje s kuchyňským koutem, přičemž z jednoho z nich je vstup na prostornou terasu. Dále je zde samostatná ložnice, z níž vejdete rovnou do rozlehlé zahrady, koupelna se sprchovým koutem. Samostatná toaleta přístupná z chodby.
Ve druhém podlaží, do něhož se dostanete po schodišti, jsou tři samostatné pokoje i koupelna se sprchovým koutem. Z chodby je mimo jiné možné vstoupit také na romantický balkon. Dům disponuje půdními prostory, které by šly využít jako pracovna či ateliér.
Dům je situován v klidné zástavbě s poutavým výhledem na les Hlásek. Nabídka volnočasových aktivit je v okolí skutečně bohatá. Přímo v ulici naleznete tenisové kurty, pár kroků dál restauraci a hotel. V Divoké Šárce a Šáreckém údolí je několik cyklistických stezek a koupaliště. V lese Hlásek, naproti domu, jsou krásné procházky, pro děti pak naučné stezky. Pokud patříte mezi milovníky koní, jistě oceníte i jízdárnu Gabrielka.
Máte-li děti, pak Vás potěší skutečnost, že škola se nachází pouze 5 minut od domu a vyhlášená mezinárodní škola je jen o kousek dál. Jednou z největších výhod tohoto bydlení je výborná dopravní dostupnost do centra Prahy. Stanice autobusu je vzdálená pouhé 4 minuty chůze a na metro A Bořislavka Vás doveze autobus za 8 minut.
Dům je od počátku obydlen jedinou rodinou a byl průběžně podle možností udržován. Skvělý tip pro ty, jež nehledají jenom dům, ale domov!
Neváhejte a přijďte se o jedinečnosti tohoto bydlení přesvědčit na vlastní oči.
Těšit se na Vás bude makléřka Lucie Chourová.

Prodej rodinného domu 6+kk, užitná plocha 294 m2, pozemek 959 m2, Praha Nebušice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieRodinné domy
LokalitaU sokolovny 262, Praha - Nebušice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná294 m²
Plocha pozemku959 m²
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
Balkónano (3 m²)
Terasaano (27 m²)
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14232031
Kontaktovat makléře
Lucie Chourová, DiS.
CENTURY 21 Harmony
+420 603 590 794
[email protected]
www.century21.cz/makler-lucie-chourova-dis
IČ: 08113831

"Co o Lucii říká ředitel kanceláře pan Marek Čihák ?
„Lucie má bohaté zkušenosti v jednání s klienty. Její pozitivní energie spojená s upřímným empatickým zájmem o pomoc klientům i v těch nejsložitějších případech a životních situacích z ní dělá makléřku, kterou ocení každý prodávající. Pravidelně se vzdělává, konzultuje a aplikuje při prodeji moderní trendy. Doporučuji klientům spolupracovat s Lucií na bázi výhradní dohody. Zodpovědně se o Vás postará od A do Z“"

Kontaktovat makléře
bgLucie Chourová, DiS.