Prodej rodinného domu v Radotíně

Prvomájová, Praha - Radotín

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Částečně vybavený
  • Garáž
prodáno

Cena včetně provize RK a právniho servisu

Popis a parametry nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji samostatný rodinný dům v ulici Prvomájová v Radotíně. Městská část Praha - Radotín se rozkládá na levém břehu řeky Berounky nedaleko soutoku s Vltavou na jihozápadním okraji Prahy. Radotín a jeho okolí nabízí mnoho volnočasových aktivit, procházky do Přírodního parku Radotínsko-Chuchelský háj, který nabízí mnoho vyhlídek na okolní krajinu.

Rodinný dům o dispozici 4+kk byl postaveny v roce 2007, v roce 2017 byly předělány koupelny. V přízemí se nachází prostorný a světlý obývací pokoj se vstupem do zahrady s terasou, kuchyň, koupelna se sprchovým koutem, toaletou a bidetem, místnost na pračku a sušičku. Na patře se nachází dětský pokoj, pracovna, kterou lze využít také jako pokoj, hlavní ložnice se šatnou, koupelna s vanou a samostatná toaleta. V suterénu je prostorná garáž pro 1 auto, úložné prostory a technická místnost. Na pozemku je možnost parkování pro další dvě auta. Obytná plocha domu činí 160 m2. Vytápění zajišťuje plynový kotel, krbová kamna anebo tepelné čerpadlo DAIKIN. V celém domě je umístěná klimatizace značky DAIKIN, na oknách jsou bezpečnostní fólie, které po nalepení na sklo vytvoří těžko prostupní zábranu pro zloděje nebo vandaly. Dům má funkční alarm, který je napojený na pult centrální ostrahy, elektrický ovládaná garážová vrata a bránu na dálkové ovládaní.

Radotín nabízí veškerou občanskou vybavenost, nacházejí se zde restaurace, kavárny, bistro, supermarket BILLA, Penny market, Albert, sportovní centra, dětská hřiště, přírodní koupaliště Biotop Radotín, minigolf, pošta, mateřská škola, základní škola, gymnázium, základní umělecká škola, praktický lékař, dětský lékař, lékarna, veterinární ordinace, pobočky banky ČSOB, Komerční banky a České spořitelny. Vlakové nádraží je vzdálené pouze 6 minut pěšky, vlakem se dostanete na Pražské hlavní nádraží za 20 minut. Autem se do centra dostanete za cca 25 minut po městském okruhu, dálnice D1 je vzdálená 22 minut. Pro více informací kontaktujte makléře.

Prodej rodinného domu v Radotíně

Popis nemovitosti

Cenaprodáno Cena včetně provize RK a právniho servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaPrvomájová, Praha - Radotín
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Velikost4 pokoje
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná210 m²
Plocha podlahová160 m²
Plocha pozemku406 m²
Plocha zastavěná108 m²
Počet podlaží3
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby2007
ZařízenýČástečně
GarážAno
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky021-102-328938
Kontaktovat makléře
Oxana Donchenko
CENTURY 21 Premium
+420 603 466 409
[email protected]
www.century21.cz/makler-oxana-donchenko
IČ: 68488441

Realitní činnost není práce - je to život. Rozhodnutí stát se realitní makléřkou Century 21 vnímám jako závazek vůči sobě a hlavně vůči svým klientům. S radostí Vám pomůžu s výběrem nemovitosti pro bydlení, podnikání nebo na investici. Ušetřím Váš čas, který budete moci věnovat rodině, podnikaní nebo jiné důležitější či zajímavější činnosti. Mojí hlavní prioritou je spokojenost a důvěra klienta a poskytnutí kvalitních realitních služeb ve „Zlatém standardu“. Mluvím česky a rusky.

Kontaktovat makléře
bgOxana Donchenko