Prodej, Rodinný dům 5+1/G, 137m², pozemek 225 m2

Rážova, Praha - Satalice

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Částečně vybavený
  • Garáž, Parkovací stání
prodáno

Včetně právních služeb, včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízíme prodej velmi pěkného řadového rodinného domu v oblíbené lokalitě Prahy 9 - Satalicích, v těsné blízkosti přírodní památky Satalické Bažantnice, a přírodní rezervace Vinořského parku.
jedná se o dům s dispozicí 5+1 s užitnou plochou 137 m2 na pozemku o velikosti 225 m2. Rok výstavby 2003, v roce 2008 proběhla rekonstrukce vnitřních prostorů a přístavba části domu.
V přízemí domu je prostorný obývací pokoj, kuchyň s rohovou kuchyňskou linkou, vestavěný sporák s varnou deskou a digestoří, přilehlá spíž. Z obývacího pokoje je přímý vstup na terasu a zahrádku vybavenou automatickou závlahou, která majitelům poskytuje naprosté soukromí. Ze zahrady je vstup do garáže se samostatnou místností pro úložné prostory, z ulice zabezpečeno dálkově ovládanými vjezdovými vraty. Ze vstupní chodby domu je přístup k úložným prostorům pod schodištěm, po obou stranách chodby jsou prostorné vestavěné skříně. Do patra domu vede schodiště přímo z obývacího pokoje, se stěnou obloženou přírodním kamenem. V patře je koupelna s vanou, dvě umývadla a skříň pro umístění pračky i sušičky. V patře jsou 2 stejné pokoje, malá pracovna a velká ložnice s vlastní přilehlou prostornou šatnou.
Dům je zděný, z Ytongu, okna plastová, střešní okna eloxovaná Velux. Všechna okna, včetně vstupu na terasu i střešních oken, jsou vybavena elektricky ovládanými předokenními roletami. Podlahy v celém domě vinylové (Thermofix), v dekoru dřeva. Kvalitní bukové dýhované vnitřní dveře Sapeli. V patře domu jsou 3 designové klimatizační jednotky LG s funkcí ionizace (čištění vzduchu). Teplo společně s ohřevem vody zajišťuje plynový kondenzační kotel a bojler Junkers s funkcí ekvitermní regulace. Úložné prostory jsou i na půdě. Celý dům, včetně garáže je ochráněn zabezpečovacím zařízením. Před garáží je další parkovací místo a před vstupem do domu předzahrádka s automatickou závlahou.
V Satalicích je veškerá občanská vybavenost a klidná, rodinná atmosféra s možnostmi vyžití pro děti (hřiště, sportareál, komunitní centrum, MŠ, ZŠ, ZUŠ) vše v docházkové vzdálenosti,
Velmi dobré spojení do centra Prahy MHD autobusy na metro B - Rajská zahrada 8 minut, na metro C - Letňany 20 minut nebo vlakem, z místního nádraží na Masarykovo nádraží za 16 minut, autem přímým napojením na pražský okruh.
Pro více informací, a prohlídku, kontaktujte, prosím, makléřku.

Prodej, Rodinný dům 5+1/G, 137m², pozemek 225 m2

Popis nemovitosti

Cenaprodáno Včetně právních služeb, včetně provize
KategorieRodinné domy
LokalitaRážova, Praha - Satalice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná137 m²
Plocha pozemku225 m²
Plocha zastavěná72 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2003
Rok výstavby2003
ZařízenýČástečně
Míst k parkování2
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Výtahne
Terasaano
KomunikaceDlážděná, Asfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Silnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
Méně úsporná D
172.8 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky106-02-085
Kontaktovat makléře