Prodej rodinného domu, 5+kk, 220 m2, Praha - Vinoř

Lipoltická, Praha - Vinoř

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Nevybavený
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k prodeji řadový dům 5+kk ve Vinoři, který byl zkolaudován v roce 2011. Užitná plocha činí 220 m2, dům disponuje třemi balkóny, terasou, zahradou i garáží. Uspořádání domu je velmi praktické a nabízí dostatek soukromí pro všechny uživatele. V 1. NP se nachází vstupní chodba, WC, samostatný pokoj a prostorný obývací pokoj, který je propojen s kuchyní a umožňuje vstup na terasu i zahradu. Ve 2. NP je umístěna koupelna a tři pokoje, z nichž dva mají balkón. Podzemní prostor má tři místnosti, z nichž jedna je využívána jako technická. Garáž je průchozí přímo do domu. Díky své výborné poloze nabízí lokalita bezproblémové spojení do centra. Metro “C" Letňany je vzdáleno cca 10 min. jízdy, autobusová zastávka 5 min. pozvolné chůze. Oblíbená, dynamicky se rozrůstající lokalita nabízí plnou občanskou vybavenost - MŠ, ZŠ, lékař, supermarkety, sportovní vyžití a okolní příroda vybízí k procházkám. Pro bližší informace neváhejte kontaktovat makléře a domluvte si prohlídku.

Prodej rodinného domu, 5+kk,  220 m2, Praha - Vinoř

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieRodinné domy
LokalitaLipoltická, Praha - Vinoř
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná220 m²
Plocha pozemku202 m²
Plocha zastavěná80 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
Rok výstavby2011
ZařízenýNe
Balkónano (14 m²)
Terasaano (11 m²)
Úsporná C
82 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky021-102-325199-1
Kontaktovat makléře
Vítězslava Fenclová
CENTURY 21 Happy Investment
+420 606 618 991
[email protected]
www.century21.cz/makler-vitezslava-fenclova
IČ: 01979779

Moje profesní kariéra byla vždy velmi úzce spjata s vedením jednání s osobnostmi jak byznysu a politiky, tak například s umělci.

12 let jsem pracovala jako obchodní a marketingová manažerka klubu HC Energie K. Vary s níž se mi podařilo získat úžasné ocenění v podobě titulů Mistr a Vicemistr ELH. Před tím jsem působila v reklamní a PR agentuře na pozici umělecké produkční. Řešení “problémů”, organizace a koordinace kulturních, sportovních i společenských akcí byla moje parketa. Profesní zkušenosti jsem dále získávala v cestovním ruchu a lázeňství, ale také v Poslanecké sněmovně Parlamentu ČR.

Sama nějaké nemovitosti vlastním a jak se říká “vše má svůj čas”, takže čas na obor realit u mne “dozrál” v roce 2018, kdy jsem zahájila činnost realitní zprostředkovatelky a využiji zde všechny dosud nabyté
zkušenosti. Jsem pečlivá, komunikativní, spolehlivá a dle zpětných informací i příjemná a profesionální. V realitním oboru se samozřejmě pravidelně školím a vzdělávám, abych Vás džunglí realit provedla bez zbytečných průtahů a komplikací.
Pokud tedy přemýšlíte o prodeji své nemovitosti, neváhejte mne kontaktovat. Domluvíme si osobní schůzku nebo můžeme nezávazně pohovořit telefonicky.

Při své práci používám dostupné moderní marketingové nástroje pro prezentaci nemovitostí jako je 3D scan nemovitostí, virtuální prohlídka, profesionální foto, 2D nebo 3D půdorysy, home staging, prezentační videa na YouTube a samozřejmostí je inzerce na takřka všech dostupných realitních serverech, vč. propagace na Facebooku.

Se mnou budou mít Vaše rodinné klenoty zajištěny ten nejlepší servis a péči :).

Těším se na příjemná setkání, ze kterých velmi často vznikají nová přátelství.

Kontaktovat makléře
bgVítězslava Fenclová