Prodej velkého, více generačního rodinného domu na vysočině, 220 m² na pozemku 800 m² - Příseka

Příseka 44

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Částečně vybavený
  • Garáž
prodáno

včetně zajištění financování, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Hledáte velký dům na vysočině, pak máme pro vás skvělou nabídku! Nabízíme k prodeji více generační, 3 podlažní dům v obci Příseka, která se nachází nedaleko města Světlá nad Sázavou na Vysočině. Dům se nachází na prostorném pozemku a nabízí mnoho možností využití.

Celková metráž podlahové plochy je 220 m² plus 33,5 m² sklepa s dílnou.

Horní podlaží domu je již po rekonstrukci a má dispozici 3+1, zatímcopřízemí je v rekonstrukci a stejně tak nabízí dispozici 3+1. Můžete si dokončit rekonstrukci dle svých představ a získat dům přesně podle vašich potřeb. V prostorném suterénu domu se nachází dílna a místo pro uhlí a dřevo.

Dům je vybaven plastovými okny, plynovým kotlem jak pro vytápění tak i na užitkovou vodou. Vytápění je doplněné krbovými kamny s výměníkem, což vám umožní úsporu na nákladech za energie. Součástí domu je prostorná zahrada s pergolou a hospodářské budovy. Na pozemku se také nachází garáž s elektrickými vraty.

V obci Příseka najdete skvělou občanskou vybavenost, což znamená, že máte vše, co potřebujete, na dosah ruky.

Wiki:
Světlá nad Sázavou (německy Swietla ob der Sasau) je město v okrese Havlíčkův Brod v kraji Vysočina, 14 km severozápadně od Havlíčkova Brodu na soutoku Sázavy a Sázavky. Město se skládá z 15 místních částí. V celém městě je registrováno 1 582 domů, z toho v samotné Světlé nad Sázavou 1020. Žije zde přibližně 6 300 obyvatel. Symbolem zdejší průmyslové výroby je sklo a kámen.

Město zřizuje jednu mateřskou a dvě základní školy (Lánecká, Komenského), dům dětí a mládeže a základní uměleckou školu. Nachází se zde střední škola Akademie – Vyšší odborná škola, Gymnázium a Střední odborná škola uměleckoprůmyslová Světlá nad Sázavou, kde lze studovat pět maturitních oborů (gymnázium, sociální činnost, uměleckořemeslné zpracování kovů, dřeva, kamene a keramiky a skla) a devět učebních oborů (ošetřovatel, strojník, aranžér, zlatník a klenotník, umělecký kovář a zámečník, umělecký truhlář a řezbář, umělecký keramik, kameník a sklář – výrobce a zušlechťovatel skla). Součástí instituce je i vyšší odborná škola, kde lze studovat dva obory (řízení výroby zpracování kamene a řízení sklářské a keramické výroby).

Kulturní zařízení Světlá nad Sázavou Kytice se skládá z knihovny, kina, Galerie Na Půdě a turistického informačního centra.[9] Ve městě se nachází domov pro seniory a dům s pečovatelskou službou. Městská společnost Sportovní zařízení města Světlá nad Sázavou spravuje čtyři sportovní zařízení – Sportovní centrum Pěšinky, fotbalový areál, tenisovou halu a sportovní halu na míčové sporty. V severozápadní části města je jediná česká věznice zajišťující výkon trestu matek s dětmi do tří let.

Pokud máte zájem o tuto nemovitost a potřebujete zajistit hypotéku, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám s tím pomůžeme.

Tento dům nabízí mnoho možností a má obrovský potenciál stát se ideálním domovem pro vaši rodinu. Pokud máte zájem o prohlídku, kontaktujte nás co nejdříve..

Prodej velkého, více generačního rodinného domu na vysočině,  220 m² na pozemku 800 m² - Příseka

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně zajištění financování, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaPříseka 44
OkresHavlíčkův Brod
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná220 m²
Plocha pozemku800 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
GarážAno
Počet garáží1
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Silnice, Autobus
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva, Ústřední plynové, Ústřední tuhá paliva
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14432163
Kontaktovat makléře