Prodej rodinného domu s pozemkem 1978 m² na okraji obce Radimovice u Želče

Radimovice u Želče 122

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Částečně vybavený
  • Zahrada
prodáno

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

REZERVOVÁNO.
Klidný život v prostorném domě uprostřed okrasné zahrady může být realitou Vašeho nového bydlení. Jestliže jste opravdový milovník dřevěného designu nebo marně hledáte dům pro početnou rodinu, můžete si pořídit tuto neobyčejnou dřevostavbu rodinného domu v obci Radimovice u Želče, vzdálené pouhých 6 kilometrů od města Tábora. Jeho umístění by se dalo označit téměř za polosamotu, jelikož jde o okraj obce s výhledem do krajiny. Dům o zastavěné ploše 161 m² stojí na pozemku o výměře 1817 m², jehož spodní část tvoří vzrostlé stromy s lesním zákoutím, které Vám poskytnou soukromí. Nechte se okouzlit členitou a rozlehlou přírodní zahradou osázenou nejen okrasnými dřevinami a rostlinami pro relaxaci, ale také zeleninovými záhony či ovocnými stromy. Nemusí to být jen sen, stačí v Táboře sednout na městskou dopravu a za 15 minut jste tady. Dům zkolaudovaný v roce 2006 má jedno plnohodnotné podlaží s obytným podkrovím. Obě podlaží mají dispozici 3+kk. Dlouhé zimní večery Vám zpříjemní oheň v krbu v obývacím pokoji s kuchyňským koutem v přízemí. Celkovou atmosféru dotváří smrková podlaha, obklady stěn a podhledy. Teplo domova obstarává automatický kotel se zásobníkem na tuhá paliva, který je umístěný v kotelně. Napojen je na radiátory v místnostech a na podlahové vytápění v koupelnách a na toaletách. První koupelna je se sprchovým koutem a bidetem, druhá koupelna s vanou. V přízemí je ještě k dispozici místnost, která má dva samostatné vstupy a nyní je využívaná jako dílna. Rozložení místností si můžete prohlédnout v půdorysech ve fotografiích. Budova je velmi dobře izolovaná, díky čemuž je energeticky úsporná. Střešní krytina je Bramac a všechna okna i dveře jsou ze dřeva. Na zahradě je kopaná studna s užitkovou vodou, avšak dům je napojen na veřejný vodovod. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler. Odpadní voda z domu je svedena do septiku. Zajímavou úvahou by mohlo být komerční využití stavby například k pronájmu jednotlivých podlaží a pro tento účel zřídit vlastní vchod určený pro podkroví.
V horní části udržovaného pozemku je přístřešek. Dílna, zemní sklep a sklad jsou samostatně, v budově stojící vedle domu, která má plochu 25 m².
V Radimovicích je zastávka MHD, mateřská školka, pohostinství a například Zoo Větrovy můžete navštívit hned v sousední obci. Energetický průkaz nebyl dosud zpracován, proto je uváděna kategorie G.

Prodej rodinného domu s pozemkem 1978 m² na okraji obce Radimovice u Želče

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaRadimovice u Želče 122
OkresTábor
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná240 m²
Plocha podlahová210 m²
Plocha pozemku1.978 m²
Plocha zastavěná161 m²
Plocha zahrady1.817 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaDřevěná
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuOkraj obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2006
ZařízenýČástečně
Sklepano (5 m²)
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
OdpadSeptik
TopeníÚstřední tuhá paliva, Podlahové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14432205
Kontaktovat makléře