Rodinný dům 191 m2, pozemek 514 m2, Říčany - Kuří, Praha východ

Květná 27, Říčany - Kuří

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Před rekonstrukcí
prodáno

cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Dům tvořený starou budovou a novější přístavbou se zastavěnou plochou cca 141 m2 a užitnou plochou cca 191 m2 je určen k rekonstrukci.
V současné době je k dispozici předsíň, koupelna se sprchovým koutem a WC, obývací pokoj a malá kuchyňka. Z předsíně vedou schody do patra, kde se nachází hala, 4 samostatné pokoje, chodbička se spíží a vchodem na zahrádku. V těsné blízkosti hlavního vchodu do domu naleznete dílnu s technickou místností.
 
Vedle domu je situován dvorek se studnou a zastřešeným parkovacím místem, za domem si pak vychutnáte pohodové chvíle v zahradě.
 
Odpad je nyní řešen jímkou (v plánu je do dvou let výstavba splaškové kanalizace). Vytápění je zajištěno plynovým topením, ohřev vody bojlerem, dům je připojen na vlastní studnu i na veřejný vodovodní řád.
V části domu jsou již plastová okna.
 
Kuří se nachází na okraji velmi vyhledávaných Říčan u Prahy a nabízí prostředí pro klidný a spokojený život. Právem byla tato oblast zvolena opakovaně nejlepším místem pro život v ČR. Říčany vynikají kvalitní občanskou vybaveností, do které spadají mateřské školky různého zaměření, základní školy, dvě víceletá gymnázia, pošta, nemocnice, supermarkety, pobočky bank, koupaliště, zimní stadion, sportovní hřiště, kulturní památky nebo turistické stezky a cyklostezky.
Okolí je obklopeno krásnou přírodou, procházky kolem rybníka nebo výlety po nově vybudované stezce směrem na Voděrádky si určitě zamilujete!

Rychlé spojení do centra Prahy je možné nejen autem po dálnici D1, ale také vlakem na pražské Hlavní nádraží či autobusem. Autobusová zastávka směrem na Prahu je vzdálena pouhé 3 minuty od domu. Do centra Říčan jezdí autobusy zdarma.

Rodinný dům 191 m2, pozemek 514 m2, Říčany - Kuří, Praha východ

Popis nemovitosti

Cenaprodáno cena k jednání
KategorieRodinné domy
LokalitaKvětná 27, Říčany - Kuří
OkresPraha-východ
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná191 m²
Plocha pozemku514 m²
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuV bloku
VodaDálkový vodovod, Studna
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadJímka
TopeníLokální plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14232050
Kontaktovat makléře
Lucie Chourová, DiS.
CENTURY 21 Harmony
+420 603 590 794
[email protected]
www.century21.cz/makler-lucie-chourova-dis
IČ: 08113831

"Co o Lucii říká ředitel kanceláře pan Marek Čihák ?
„Lucie má bohaté zkušenosti v jednání s klienty. Její pozitivní energie spojená s upřímným empatickým zájmem o pomoc klientům i v těch nejsložitějších případech a životních situacích z ní dělá makléřku, kterou ocení každý prodávající. Pravidelně se vzdělává, konzultuje a aplikuje při prodeji moderní trendy. Doporučuji klientům spolupracovat s Lucií na bázi výhradní dohody. Zodpovědně se o Vás postará od A do Z“"

Kontaktovat makléře
bgLucie Chourová, DiS.