Prodej rodinného domu, 90 m² - Roštění

Roštění 169

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Máme pro vás k prodeji menší rodinný dům (90m2) s dvorem a zahradou o celkové rozloze 522 m2, v obci Roštění nedaleko města Holešova. Od roku 2017 má dům novou fasádu a je zateplen. Nové plovoucí podlahy, venkovní i vnitřní dveře a nová kuchyňská linka. K vytápění a ohřevu vody slouží nový plynový kotel. V obývacím pokoji se můžete zahřát u krbových kamen. V koupelně zase máte na výběr mezi vanou a sprchou. Všechna okna jsou plastová. Střecha plechová. Dům je napojen na všechny inženýrské sítě. Kromě obytných místností je zde také i několik komor a kotelna. Aktuálně dispozičně řešený jako 2+1. Možnost vybudování dalších obytných místností v podkroví. Dvůr za domem je oplocen, zbytek zahrady je otevřený a je na ni zadní přístup z obecní polní cesty. Uvedením energetické třídy G plníme zákonnou povinnost - energetický štítek nebyl dodán majitelem.

Prodej rodinného domu, 90 m² - Roštění

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieRodinné domy
LokalitaRoštění 169
OkresKroměříž
Velikost2 pokoje
Plocha užitná90 m²
Plocha pozemku522 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuRohový
VodaMístní zdroj
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky04722271
Kontaktovat makléře
Bc. David Kalousek
CENTURY 21 Style Happy
+420 725 293 969
[email protected]
www.century21.cz/makler-bc-david-kalousek
IČ: 07797575

Realitní transakce je velmi významným krokem v životě každého z nás. A jelikož se při ní nakládá s majetky v milionových částkách, tak je důležité tuhle událost nepodcenit.

Jako aktivní sportovec jsem zvyklý vytrvale, usilovně pracovat a makat na 100 %. Tyto vlastnosti převádím i do svých realitních případů. Pokud dostanu důvěru klienta se zájmem o prodej, koupi či pronájem nemovitosti, může si být jistý, že do toho dám stoprocentní úsilí. Přesvědčte se, že realitní služby jdou dělat spolehlivě, moderně a efektivně.

Kontaktovat makléře
bgBc. David Kalousek