Prodej novostavby rodinného domu 5+kk v Rousínově

Louky, Rousínov

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Novostavba
  • Zahrada
12 500 000 Kč

Popis a parametry nemovitosti

Ráda bych Vám nabídla samostatně stojící novostavbu rodinného domu s užitnou plochou 145 m2 a s dispozicí 5+kk, v klidné lokalitě města Rousínov.

Rodinný dům byl kolaudován v roce 2018. Dům je zateplený s plastovými okny. Topení v domě je zajištěno elektrickým kotlem, plyn je zaveden k hranici pozemku. K úspoře financí na provoz domu přispívá solární panel umístnění na střeše domu (slouží na ohřev vody v letních měsících) V obývacím pokoji je krb, který je možné využít na případné přitápění obývacího pokoje.
V přízemí domu se nachází prostorný obývací pokoj spojený s kuchyní a jídelnou. Z obývacího pokoje je vstup na zahradu. V přízemí domu je také dětský pokoj. Koupelna se sprchovým koutem s toaletou a malá šatna.
V 1. patře je hlavní ložnice, dva dětské pokoje a komfortní velká koupelna i pro větší rodinu.
Dům se nachází v jedinečné lokalitě, kde není plánovaná další výstavba.
K domu náleží zahrada o velikosti 641 m2 s vybudovanou terasou, součástí prodeje je aj už vypracovaný projekt na zimní zahradu.
Ve městě Rousínov je veškerá občanská vybavenost, školy, školky, obchody, pošta, nádraží vlakové i autobusové, které je vzdálené do 10 minut pěší chůze. Z města Rousínov je dobrá dostupnost do Brna po dálnice D1 nebo po silnici 430.

Pokud vás nemovitost zaujala neváhejte mě kontaktovat.

Prodej novostavby rodinného domu 5+kk v Rousínově

Popis nemovitosti

Cena12 500 000 Kč
KategorieRodinné domy
LokalitaLouky, Rousínov
OkresVyškov
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná145 m²
Plocha pozemku725 m²
Plocha zastavěná85 m²
Plocha zahrady641 m²
Počet podlaží2
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Terasaano
Úsporná C
116 kWh/m²/rok
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky05422295
Kontaktovat makléře
Eva Bracková
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-eva-brackova
IČ: 06065694

"Ve svém životě jsem vystřídala několik povolání, každé mi přineslo zkušenosti, přátele, a také poznání, že to, co mě nejvíce baví a uspokojuje, je práce s lidmi a pocit, že to, co pro ně dělám, jim pomáhá a činí je spokojenými. A jelikož jsem se vždy zajímala o bytovou i zahradní architekturu a doslova ve snech rekonstruovala interiéry, bylo přirozené, že mě má profesní pouť přivedla na cestu realitní makléřky. Tato práce je nejenom kreativní, ale vyžaduje také odborné znalosti, proto sleduji vývoj a změny v oblastech dotýkajících se obchodu s nemovitostmi.
Velmi ráda Vás provedu celým procesem prodeje nemovitosti, který je nejen časově, ale také psychicky náročný, a to k jeho zdárnému konci tak, abyste byli s výsledkem spokojeni. Nabízím Vám odbornou a perfektně odvedenou práci, spolehlivost a poctivé jednání. Neváhejte mě oslovit, má práce Vám dá smysl."

Kontaktovat makléře
bgEva Bracková