Luxusní rodinný dům 177 m2, s předzahrádkou, v Roztokách u Prahy

Železná 2438, Roztoky

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Novostavba
  • Částečně vybavený
  • Garáž, Parkovací stání
prodáno

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme prodej luxusního rodinného řadového domu dispozice 5+1 s užitnou plochou 177 m2, s předzahrádkou, v žádané lokalitě Roztoky u Prahy.

Dům energetické náročnosti třídy B, kolaudovaný v prosinci 2018, je součástí oblíbeného projektu Zahrady Roztoky s nadčasovou architekturou a promyšleným dispozičním řešením. Komfort bydlení umocňují nadstandardní prvky objednané majiteli v rámci klientských změn při výstavbě.

Vchod orientovaný na jihovýchod vede do prostorné vstupní předsíně s vestavěnou šatní skříní, ze které se krom do obytné části domu vstupuje do garáže, technické místnosti s plynovým kotlem a místem pro pračku a sušičku, a na samostatné WC.

Dominantou přízemí je 55 m2 rozlehlý obývací pokoj s jídelnou a kuchyní, se severozápadním vstupem na terasu s předzahrádkou o rozloze 91 m2. Na zakázku vyrobená kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči značky Elektrolux a americkou dvoukřídlou lednicí značky LG obsahuje také prostorný ostrůvek pro pohodlné vaření.

Schody osvětlené střešním světlovodem a orientačními svítidly vedou z obývacího pokoje do haly v patře, ze které se vstupuje do dvou samostatných ložnic, dvou samostatných dětských pokojů a do větší koupelny s vanou a WC, osvětlené také střešním světlovodem. Jedna ložnice má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a WC, obě ložnice pak mají vstup do lodžie orientované na severozápad.

Moderní zařízení domu podtrhují podlahová topení a stylové obklady a sanita v koupelnách, a také kvalitní vinylové podlahy v pokojích a značková dlažba v předsíni a koupelnách. Dům je dále vybaven okny s tepelně izolačním trojsklem a dálkově ovládanými tepelně izolovanými garážovými vraty. Garážové parkovací stání doplňuje samostatné parkovací stání před domem.

Roztoky, ležící severně od Prahy na levém břehu Vltavy, poskytují plnohodnotné zázemí pro rodinné bydlení. V blízkosti rodinných domů naleznete kvalitní školu, školku a kulturní nebo sportovní vyžití. V blízkosti mnoho ideálních míst k trávení volného času, ať už v Roztockém háji či v údolí Únětického potoka.

Strategická poloha s rychlou dostupností Prahy autem nebo spojením autobusem či vlakem, navíc pouhých 20 minut od Letiště Václava Havla, je skvělou kombinací výborné dopravní dostupnosti a plné občanské vybavenosti, a to vše jen pár metrů od přírody.

Měsíční náklady na bydlení: 4.350,- Kč.

Doporučujeme prohlídku.

Luxusní rodinný dům 177 m2, s předzahrádkou, v Roztokách u Prahy

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaŽelezná 2438, Roztoky
OkresPraha-západ
Náklady na bydlení4.350,- Kč
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná177 m²
Plocha pozemku256 m²
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2018
ZařízenýČástečně
Míst k parkování1
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Výtahne
Terasaano
Lodžieano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelové rozvody
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
Velmi úsporná B
101 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky126-12-046
Kontaktovat makléře
Ing. Jiří Hruška
CENTURY 21 OK Centrum
+420 602 439 243
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-jiri-hruska
IČ: 46009680

Většinu své profesní dráhy jsem zasvětil snaze přinášet klientům opravdu kvalitní služby. Prodej podle potřeb klienta je dnes bohužel v mnoha firmách, obzvláště korporátního typu, více zbožným přáním či spíše chimérou. Možnost podnikat tak, aby byl každý náš klient s našimi službami a servisem skutečně spokojený, považuji za obrovskou výsadu.

Kontaktovat makléře
bgIng. Jiří Hruška