Rodinný dům, 5+kk/G,B,T, 215m2, Roztoky, Praha-západ

Železná 2444, Roztoky

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Novostavba
  • Vybavený
  • Zahrada
  • Garáž, Parkovací stání
16 850 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Roztoky u Prahy vždy patřily k atraktivním lokalitám, ať už k rekreaci v dobách dřívějších tak i k příjemnému trvalému bydlení v časech současných. Leží na levém břehu Vltavy, severně od Prahy, avšak stále pouhých pár minut autem či MHD z Dejvic. Mohou nabídnout jak dokonalou občanskou vybavenost a infrastrukturu, tak stále zejména bydlení v těsné blízkosti přírody a zeleně.
Zvláště pak jejich místní část Žalov, kde se nachází projekt Zahrady Roztoky a kde Vám exkluzivně nabízíme řadový rodinný dům s dispozicí 5+kk, vlastní prostornou garáží a dalším venkovním stáním, zahradou a terasou. Dvoupodlažní dům kolaudovaný v roce 2018 v rámci III. etapy, má obytnou plochu 160m2 a stojí na pozemku o velikosti 257m2.
Při jeho výstavbě současní majitelé zadávali několik klientských změn, ať už v podobě atraktivity dispozice domu či v zařízení nadstandardními materiály a vybavením. To se dotklo také sanity v koupelnách, které jsou v domě tři a je tak možné jej pohodlně využívat třeba i jako vícegenerační bydlení. Dále je k dispozici prostorná moderní kuchyňská linka, která tvoří přirozenou dominantu obývacího pokoje v přízemí domu, kde ještě najdeme koupelnu se sprchovým koutem a toaletou, přímý vstup do garáže s technickým zázemím domu a vstup na terasu s jihovýchodně orientovanou zahradou. I. patro pak nabídne čtyři pokoje s vlastními vchody, dvě koupelny s toaletou a vstup na balkon.
Dům je vystavěn v energetické náročnosti třídy B.
Roztocký háj, ústí Únětického potoka, přívoz přes Vltavu nebo vlaková zastávka v dolní části Roztok jen dokreslují malebnost tohoto místa. Rychlé spojení na letiště Václava Havla, cizojazyčné školy a školky v okolí a již zmíněná blízkost Dejvic, pak zase doplní potřeby dnešní moderní doby.
Pro bližší informace a zaslání virtuální prohlídky, kontaktujte, prosím, makléře.

Rodinný dům, 5+kk/G,B,T, 215m2, Roztoky, Praha-západ

Popis nemovitosti

Cena16 850 000 Kč včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaŽelezná 2444, Roztoky
OkresPraha-západ
Náklady na bydlení5.220,-
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná215 m²
Plocha podlahová185 m²
Plocha pozemku257 m²
Plocha zastavěná110 m²
Plocha zahrady147 m²
Užitná plocha přízemí91 m²
Počet podlaží2
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2018
ZařízenýAno
Míst k parkování1
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Počet domů1
Balkónano (5 m²)
Terasaano (25 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
Velmi úsporná B
22 kWh/m²/rok
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky02122090
Kontaktovat makléře
Jaroslav Kareš
CENTURY 21 Premium
+420 739 682 221
[email protected]
www.century21.cz/makler-jaroslav-kares
IČ: 76335615

Jaroslav Kareš se narodil v Praze, v roce 1976. Vystudoval SOU U Vinohradského hřbitova v Praze obor mechanik opravář pro letadla. Po základní vojenské službě začal pracovat v oblasti gastronomie, kde absolvoval několik kurzů, seminářů a školení na téma obchod a styk se zákazníkem, na jejichž základě nastoupil managerské pozice v předních pražských hotelích a restauracích. V roce 2009 začal působit, jako makléř ve franšízové realitní společnosti Century21, kde se postupem času stal vedoucím týmu s několika úspěchy na tuzemském i celosvětovém poli. Jaroslav Kareš hovoří česky a anglicky.

Kontaktovat makléře
bg