Prodej, Rodinného domu 4+1, 150m², 750m2 zahrada

Na Výsluní, Rudná

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Vybavený
  • Zahrada
  • Garáž, Parkovací stání
prodáno

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Rodinný cihlový dům 4+1 s obytnou plochou 150m2 včetně garáže 17,5m2. Lokalita kam se určitě budete chtít rádi vracet a užívat si benefity, které tento dům postavený na rovinatém pozemku o velikosti 750 m2 má. Obec Rudná se nachází na západním okraji Prahy v rychlém dosahu přesně 5,9 km od Prahy – Zličín, naprosto zde perfektně fungují veřejné služby MHD, plná občanská vybavenost, je to místo, kde najdete vše potřebné pro komfortní a pohodlné bydlení.


Pří samotném příjezdu k domu zde pohodlně zaparkujete 3 - 4 vozy včetně využití garáže, která je přístupná pouze zvenčí (z čela domu a zadní části zahrady). Nemovitost je rozdělena do několika zón, vrchní patro je odpočinkové, kde naleznete 3 samostatné pokoje s oddělenou toaletou a koupelnu s vanou. Přízemí domu je určené jako společenské, kde najdete velkoryse řešený obývací pokoj, který plynně navazuje na jídelní prostor a přes příčku oddělenou a plně zařízenou kuchyňskou linku. Promyšlené řešení tohoto domu nabízí, že z každé místnosti v přízemí (jídelna, obývací pokoj a kuchyň) lze vyjít na zahradu, zároveň jsou všechny prostory velmi světlé a celkový dojem z celého domu je ojedinělý. Dům je též i částečně podsklepený, zde najdete technické zázemí s prádelnou a prostorem pro: „pánský koutek“, menší domácí posilovnu, či hrací prostor pro Vaše ratolesti. Všechny tyto části spojuje dřevěné schodiště, které tak propojuje všechny zóny v domě ve funkční celek.


Nemovitost postavena v roce 1998 je připojena na kanalizaci, vodovodní řád, elektřinu a plyn. Je použita zde skladba laminátové plovoucí podlahy v obytných částek v kombinaci s dlažbou na chodbě a koupelně. Velká plastová okna s venkovními manuálně ovládanými roletami,které najdete na všech oknech v domě. Vytápění zajišťuje plynový kotel,který též zajišťuje i ohřev vody. Hranici pozemku určují a zároveň poskytují dokonalé soukromí. Vzrosté tůje, které dokreslují tak už velmi příjemnou, útulnou a klidnou atmosféru domu.


Dům se nachází cca 13 min. (772 m) chůzí od vlakové zastávky Nučice, 2,4 km od nádraží Rudná nebo 400 m od domu k MHD zastávce Rudná – škola jež Vás doveze na Zličín, odkud jezdí přímé spoje do Prahy - Smíchovské nádraží. V krátké dojezdové vzdálenosti jsou mateřské a základní školy, supermarket, pošta, lékárna a další služby. Místo má skvělé napojení na Pražský okruh nebo dálnici D5, rychlá je také cesta na letiště. Jen pár kilometrů za obcí začínají dvě velké chráněné krajinné oblasti, Český Kras a Křivoklátsko. Pro více informací kontaktujte realitního makléře.

Prodej, Rodinného domu 4+1, 150m², 750m2 zahrada

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaNa Výsluní, Rudná
OkresPraha-západ
Velikost4 pokoje
Plocha užitná150 m²
Plocha podlahová145 m²
Plocha pozemku744 m²
Plocha zastavěná99 m²
Plocha zahrady644 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace1998
ZařízenýAno
Míst k parkování2
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
KomunikaceDlážděná
TelekomunikaceTelefon, Internet, Satelit, Kabelové rozvody
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky021-02-248
Kontaktovat makléře