RD 3+1, Rybníky, okr. Znojmo, CP 700 m2, ZP 430 m2

Rybníky

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Před rekonstrukcí
prodáno

+ provize

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme řadový RD 3+1, obec Rybníky, 3 km od Moravského Krumlova, o ZP a nádvoří 700 m2, z toho ZP 430 m2, zahrada vč. dvorku 270 m2, užitná plocha domu cca 70 m2. Jedná se o dům se smíšeného zdiva, určený k rekonstrukci se sedlovou střechou. K domu náleží hospodářské přístavby (zachovalá stodola, další stavby), garáž, sklep. Možnost vstupu do domu je přes hlavní vchodové dveře nebo přes průjezd domu, dále do dvora. Okna: dřevěná, kastlová. Podlahy: prkenné, dřevěné. Dům je napojen na všechny IS – elektřina, plyn, kanalizace, voda. Dům je situován uprostřed obce, po rekonstrukci je vhodný pro rodinné bydlení nebo jako chalupa. V případě demolice je možné využít pozemek pro stavbu. (Dle územního plánu využitelný jako pozemek k rodinnému bydlení, ubytovací zařízení, bytové domy, stravovací provozovny, obchody). Další informace v RK.

RD 3+1, Rybníky, okr. Znojmo, CP 700 m2, ZP 430 m2

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize
KategorieRodinné domy
LokalitaRybníky
OkresZnojmo
Velikost3 pokoje
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná70 m²
Plocha podlahová70 m²
Plocha pozemku700 m²
Plocha zastavěná430 m²
Počet podlaží1
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuŘadový
Mimořádně nehospodárná G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky054-102-327117
Kontaktovat makléře
Ing. Dana Valešová
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-dana-valesova
IČ: 75065827

Letos to je již sedmnáctý rok, co se věnuji práci realitní makléřky.

Po dokončení vysoké školy jsem pokračovala v postgraduálním studiu a hledala práci na přivýdělek. Oslovila mě nabídka práce na pozici realitní makléřky. O nemovitosti, investice a příběhy lidí jsem se vždy zajímala, ale tehdy jsem vůbec netušila, že navážu spolupráci s realitní kanceláří - tou první a jedinou - na tak dlouho.

Práci v realitách vnímám jako pomoc klientům při prodeji jejich nemovitostí, pochopení jejich přání i jejich potřeb. Každý obchod je individuální, ať už jde o délku prodeje, maximalizace tržní ceny, zatížení nemovitosti, vyřešení dědictví, návaznosti, vyjednávání při více majitelích a dalších skutečnostech.
Proto je tak důležité si předem prodeje vše povědět.

Věřím, že s pozitivním přístupem se pracuje snáze. Vždy mě potěší, když se se svými klienty setkávám u dalších úspěšných obchodů. Těším se i na spolupráci s Vámi

Kontaktovat makléře
bgIng. Dana Valešová