Rodinný dům 100m², i jako chalupa, pozemek 1707m² - Sedlec u Mikulova

Sedlec

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Dobrý
  • Garáž
prodáno

včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme dům, který je vhodný jak pro trvalé bydlení, tak jako chalupa pro rekreaci. V cenové kategorii 3 milionů korun si můžete pořídit byt 2+1 v Mikulově. Při troše štěstí i 3+1. V případě omezení pohybu, což je aktuální téma, nebudete asi mít moc prostoru na aktivity. Náš dům vám nenabídne bezstarostný život v paneláku, ale sobestačnost. Pokud si řeknete, že vám pro začátek stačí 4+1 o ploše 100m2, můžete bydlet ihned. Až vám plocha k bydlení nebude stačit, pořád můžete využít dostatečně velké půdní prostory k další zástavbě. Vše je jen otázka financí a času. Dům má ústřední vytapení vlastním plynovým kotlem. Samozřejmostí je obecní voda a kanalizace. Průjezd domu 40m2 určitě využijete na garáž, kde s přehledem zaparkujete i dodávku. Určitě je dobrý pocit mít auto pod střechou. Pořád čtete o nemovitosti za 3,2 milionů korun. A tím nabídka zdaleka nekončí. Sníte o bazénu? Na relaxační části zahrady máme studnu. Pokud chcete realizovat cokoliv, nabízený pozemek nebude malý. 1707m2 je dostatečnou plochou jak pro vyřádění dětí, tak třeba pejsků. Můžete být zemědělci, nebo trénovat golf. A pořád budete doma. Rád vám ještě přiblížím lokalitu. V obci Sedlec máte vše potřebné k životu. Škola, školka, obchod, lékárna. Pokud chcete s dětmi do ZOO, máte ji 200m pěší chůzí od vašeho pozemku. Pracujete v Mikulově? Na cyklostezku kousek a v létě po rovině 5km na kole do zaměstnání. A nebo 7km do Valtic. Samozřejmě je také v dosahu MHD. Nenabízíme luxusní bydlení. Určitě bude ještě spousta věcí, které budete chtít předělat. To, co vám nabízíme, je domov. Na každý den, nebo na víkendy. Ale v nejhezčím moravském trojuhelníku Mikulov, Lednice, Valtice. Prohlídky po předchozí dohodě.

Rodinný dům 100m², i jako chalupa, pozemek 1707m² - Sedlec u Mikulova

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize
KategorieRodinné domy
LokalitaSedlec
OkresBřeclav
Velikost4 pokoje
Plocha užitná100 m²
Plocha pozemku1.707 m²
Počet podlaží1
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
GarážAno
KomunikaceAsfaltová
DopravaAutobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-02-299
Kontaktovat makléře
Ing. Lubomír Izer
CENTURY 21 All Inclusive
+420 774 103 345
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-lubomir-izer
IČ: 73846571

Vystudoval jsem geodézii-kartografii v Brně. Mimo to jsem absolvoval tříleté zájmové studium psychologie. Po odchodu z armády v roce 2005 jsem se začal pracovat jako realitní makléř. V roce 2017 jsem přijal nabídku na spolupráci s Century 21 All Inclusive v Brně.
V mém věku jsou zkušenosti v tomto oboru již samozřejmostí. Vzhledem k mým dlouholetým kontaktům řeším prodej nemovitostí nejenom v ČR, ale i na Slovensku. V případě zájmu vám rád věnuji svůj čas a pomůžu realizovat Vaše přání. Zavolejte kdykoliv a můžeme si nezávazně promluvit o tom, co potřebujete v realitách řešit.

Kontaktovat makléře
bgIng. Lubomír Izer