Prostorný RD 6+kk, poz. 701 m2, Statenice – Černý Vůl

Za cihelnou, Statenice - Černý Vůl

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Částečně vybavený
  • Zahrada
  • Parkovací stání
prodáno

PRODÁNO

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivní nabídka. Nabízíme ke koupi prostorný rodinný dům, polohou v klidné části obce Statenice, v Černém Volu, v lokalitě zástavby rodinnými domy. Jedná se o samostatně stojící, dvoupodlažní dům se sedlovou střechou o dispozici 6+kk, v přízemí se nachází prosvětlený obývací pokoj se vstupem francouzskými okny na jižně orientovanou zahradní terasu, která nabízí příjemné posezení pod pergolou se zatahovacím zastíněním. Součástí obývacího pokoje je prostorná kuchyňská linka s varným ostrůvkem, barovým pultem a jídelním koutem. Kuchyňská linka je kompletně vybavená elektrospotřebiči Siemens. V přízemí je dále pokoj pro hosty, koupelna se sprchovým koutem, WC a technická místnost. V patře jsou čtyři samostatné pokoje, z nichž nejmenší byl využíván jako šatna s návazností na ložnici. Dále je zde koupelna s vanou a WC. Z chodby v tomto patře je přístupná půda poskytující úložný prostor. Stavba domu je ve velice dobrém provedení. Jako podlahové krytiny byla použita keramická dlažba, laminátová plovoucí podlaha a vinyl. Vytápění a ohřev teplé vody zajišťuje kondenzační plynový kotel BAXI s rozvodem do radiátorů (v obývacím pokoji doplněno o podlahové konvektory). V obývacím pokoji je možnost instalace krbu. Nedílnou součástí domu je rovinatá zahrada, ze které byly aktuálně odstraněny přerostlé keře a čeká tak na fantazii a zahradnické nadšení nových majitelů.
Vjezd na pozemek je posuvnými vraty na elektrický pohon, parkování je přímo u domu pod zastřešením (místo až pro 4 osobní auta).
Obec Statenice má velmi dobrou dopravní dostupnost, a to autobusem PID Statenice – Bořislavka (15 min) nebo autem. Autobusová zastávka je 5 min chůze od domu, za 35 min tak můžete být na Václavském náměstí.
Služby občanské vybavenosti zajišťují blízké Horoměřice nebo Velké Přílepy. Přímo ve Statenicích je česko-anglická mateřská školka KinderGarten, dětská hřiště, TJ Sokol Statenice s fotbalovým hřištěm, restaurace Statenický Mlýn, zahradnictví Trees, obchod s potravinami a v blízkosti se nachází Premium Outlet Prague Airport.
Dům nabízí kvalitní a pohodlné bydlení pro vícečlennou rodinu.
Pro více informací nebo dojednání prohlídky kontaktujte makléře.

Prostorný RD 6+kk, poz. 701 m2, Statenice – Černý Vůl

Popis nemovitosti

Cenaprodáno PRODÁNO
KategorieRodinné domy
LokalitaZa cihelnou, Statenice - Černý Vůl
OkresPraha-západ
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná191 m²
Plocha pozemku701 m²
Plocha zastavěná116 m²
Plocha zahrady585 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2008
Rok výstavby2008
ZařízenýČástečně
Bezbariérovýano
Míst k parkování3
ParkováníAno
Terasaano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelové rozvody
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
Úsporná C
159 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky020-02-037
Kontaktovat makléře