Prodej, Chalupy, 302 m², garáž 38 m2, zahrada 197 m2- Stojčín

Stojčín 21

Prodej, Rodinné domy Rezervováno
  • Stav: Dobrý
  • Částečně vybavený
  • Zahrada
  • Garáž, Parkovací stání
rezervováno

Popis a parametry nemovitosti

Máte rádi klid, přírodu a rádi relaxujete? Následující nabídka by mohla být právě pro vás. Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji útulný rodinný dům na klidném místě. Jedná se o přízemní dům v obci Stojčín se zastavěnou plochou 302 m2, který nabízí bydlení o velikosti 3+1 a podlahovou plochou 113 m2. Budova má dva samostatné vchody. Rodinný dům je vybaven kuchyňskou linkou a plynovým sporákem, koupelna má sprchový kout. V kuchyni se také nachází kamna na tuhá paliva, na kterých lze i vařit. Dům prošel částečnou rekonstrukcí – v roce 2014 rekonstrukce koupelny, v roce 2013 rekonstrukce kuchyně, v roce 2019 zateplení a nová fasáda, výměna střešní krytiny, dále nová plastová okna a vstupní dveře. Rodinný dům je napojen na obecní vodovod, elektřinu, kotel na tuhá paliva. Dům má k dispozici půdní prostory, které jsou vhodné k rekonstrukci a nabízí možnost dalších obytných prostor. Dům je podsklepen, rozdělení na 3 samostatné sklepy s výměrou cca 14 m2. Součástí domu je i menší technická místnost. Za domem se nachází zahrada o celkové výměře 197 m2, s možností využití k realizaci vašich nápadů a přání. Vedle domu je samostatná garáž s jedním parkovacím stáním a dřevník. Celý pozemek je oplocen a přístup k domu je ze dvou stan.
Tento venkovský dům se nachází v klidné části Vysočiny, na úplném konci obce u lesa, je obklopen přírodou s krásnými výhledy, což umožňuje příjemné místo pro klidný odpočinek a relaxaci. Je ideálním místem pro houbaření a procházky do přírody.
Obec Stojčín umožňuje dobrou dopravní dostupnost – železniční stanice, autobusová zastávka. Veškerou občanskou vybavenost nalezneme ve městě Počátky nebo Žirovnice, obě města ve vzdálenosti necelé 4 km.
Pokud Vás naše nabídka zaujala, neváhejte kontaktovat realitního makléře. Rádi vás nemovitostí provedeme a podáme veškeré informace. Poradíme a zajistíme výhodné financování dle vašich požadavků, včetně odhadů a pojištění nemovitosti. Pro případ že by jste měli zájem koupit dům jako investici na pronájem, tak Vám pomůžeme najít i vhodného zájemce o pronájem, zajišťujeme komplexní servis. Těšíme se na Vás.

Prodej, Chalupy, 302 m², garáž 38 m2, zahrada 197 m2- Stojčín

Popis nemovitosti

Cenarezervováno
KategorieRodinné domy
LokalitaStojčín 21
OkresPelhřimov
Velikost3 pokoje
Plocha užitná148 m²
Plocha pozemku537 m²
Plocha zastavěná302 m²
Plocha zahrady197 m²
Plocha dílen38 m²
Počet podlaží1
Stav objektuDobrý
BudovaKamenná
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuOkraj obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby1911
ZařízenýČástečně
Míst k parkování2
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Výtahne
Počet domů1
Počet objektů2
Sklepano (14 m²)
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
OdpadSeptik
TopeníLokální tuhá paliva, Ústřední tuhá paliva
Stav zakázkyRezervováno
Číslo zakázky14322048
Kontaktovat makléře