Prodej rodinného domu 4+kk se zahradou 762 m2- Strančice

Strančice

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Částečně vybavený
  • Parkovací stání
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Hledáte ideální bydlení pro rodinný život s moderním dispozičním řešením? Chcete žít v blízkosti přírody, v klidné lokalitě a zároveň mít zajištěné pohodlí města? Pak je tento dům tou nejlepší volbou pro Vás. Exkluzivně nabízíme rodinný dům 4+kk o výměře 113 m2, který leží na pozemku 762 m2. Dům byl kolaudován v září 2018. Stavba se nachází v klidném sousedství na okraji obce, v blízkosti známé cyklostezky.
Dům je dvoupodlažní. V prvním patře najdete předsíň, koupelnu, šatnu, technickou místnost a obývací pokoj s jídelnou a kuchyňským koutem. Kuchyň je vybavená veškerými spotřebiči značky Electrolux včetně vinotéky. Přes jídelnu se dostanete velkým francouzským oknem na nádhernou a zároveň velmi prostornou terasu s východem přímo do profesionálem navržené a vybudované zahrady s přírodním trávním kobercem. V druhém nadzemním podlaží najdete 3 ložnice, koupelnu a prostornou šatnu. Mnoho praktických úložných prostorů díky vestavěným skříním na míru. Celé první patro je vytápěno podlahovým topením. Podlahové topení je rovněž ve všech koupelnách v domě.

Výhodou jsou velmi nízké provozní náklady. Dům patří dle štítku energetické náročnosti do skupiny B. Na pozemku je vlastní studna hluboká 56 m, jímka 7 m3 a nádrž na dešťovou vodu 4 m3. Dále zahradní domeček, ve kterém je ponorné čerpadlo k dešťovce. Nový majitel se může také okamžitě napojit na kanalizaci a vodu, přípojky jsou připravené.
V obci Strančice je kompletní občanská vybavenost – škola, školka, dětský i praktický lékař, pošta, fotbalové a tenisové hřiště, restaurace, obchody, lékárna, zahradnictví, vlakové nádraží, cukrárna, kadeřnictví, kosmetika. To vše naleznete v krátké docházkové vzdálenosti od vašeho budoucího bydliště. Místo nabízí čisté ovzduší, nedaleký les i cyklostezky. Jednou z největších výhod tohoto bydlení je výborná dopravní dostupnost do centra Prahy – autem 20 minut (15. km D1), vlakem 35 minut na Hlavní nádraží. Stanice vlaku je od domu v pěší vzdálenosti.
Neváhejte a přijďte se o jedinečnosti tohoto bydlení přesvědčit na vlastní oči. Těšit se na Vás bude makléřka Olga tel. 736 620 013.

Prodej rodinného domu 4+kk se zahradou 762 m2- Strančice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieRodinné domy
LokalitaStrančice
OkresPraha-východ
Velikost4 pokoje
Plocha užitná113 m²
Plocha pozemku762 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaDřevěná
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Rok kolaudace2018
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Terasaano
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaStudna
Elektřina230V, 400V
OdpadJímka
Velmi úsporná B
12.33 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14222087
Kontaktovat makléře