Prodej RD 5+1 se statkem na pozemku 2.814 m² Svojšice u Příbrami

Svojšice 3

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Dobrý
  • Částečně vybavený
  • Parkovací stání
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Ve výhradním zastoupení nabízíme prodej statku na pozemku o výměře 2.814 m2 s rodinným domem v klidné obci Svojšice, 15 min od Příbrami, 65 km od Prahy. Statek tvoří celkem 5 budov – obytnou část, hospodářská stavení, stodolu a zatravněný dvůr doplněný zdí, nabízející nerušené soukromí a klid. Celková zastavěná plocha všech budov činí 1.100 m2 Obytná část – rodinný dům s výminkem o podlahové ploše 175 m2 prošel rekonstrukcí, a čítá dvě jednotky: hlavní prostornou 3+1 a výminek 2+kk. Větší jednotka se skládá ze zádveří, na které navazuje prostorná chodba, v obou jsou vestavěné skříně s dostatkem úložného prostoru, na konci chodby je samostatné WC. Po levé straně chodby jsou vstupy do obývajícího pokoje s krbovou vložkou (24 m2) a do kuchyně s jídelnou (23 m2) , za nimiž jsou další pokoje – 2 velké ložnice (20 a 28 m2) a koupelna s vanou a další samostatné WC. Po pravé straně chodby jsou vstupy na půdu, do sklepa a velké spíže ( 18 m2) Byt je vybaven zařízenou kuchyní s kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči a barovým pultem, masivním jídelním stolem a dalším nábytkem. V rámci rekonstrukce byly vybudovány i nové koupelny, rozvody, elektroinstalace, podlahy, dřevěná EURO okna. Rozvody ústředního topení jsou v mědi, vytápění je zajištěno zplynovacím kotlem na dřevo s akumulační nádrží, ohřev TUV elektrickým bojlerem. Napravo ze zádveří se vstupuje do výminku, který se skládá z místnosti obytné kuchyně a samostatné ložnice. Zařízení jednotky čítá kuchyňskou linku a sprchový kout.
Nad obytnou částí se nachází prostorná půda umožňující vestavbu dalších pokojů. Dům je částečně podsklepen. Z obytné budovy je přes spíž / komoru přístupná přiléhající budova bývalého chléva s klenutými stropy o podlahové ploše 113 m2 nyní sloužící jako kotelna a dílna. Naproti obytné části se nachází budova kolny / garáže se sousední prostornou budovou skladu (350 m2) s velkou využitelnou půdou. Na opačném konci je podsklepená budova stodoly (350 m2) s vodárnou. Dům je napojen na vlastní studnu, odpad je sveden do jímky.
Svojšice, jakožto menší vesnička zasazená do pěkné krajiny nabízí dostatek klidu a soukromí, nachází se zde obecní úřad, 3 km vzdálené Chraštice nabízí spádovou ZŠ a MŠ, obchod a čerpací stanici, další občanská vybavenost v nedaleké Březnici, případně v Příbrami.
V okolí naleznete louky, lesy a dostatek přírody pro procházky, blízko je též Orlická přehrada.
Dobré dopravní spojení, do Příbrami čtvrt hodiny jízdy, do Prahy po dálnici D4 65 km, již se dostavuje dálnice D4 do Písku, od roku 2024 by měl být na nejbližší nájezd na dálnici cca 5 km.
Nemovitost je vhodná jak pro vícegenerační bydlení, tak pro podnikání, nebo pro ty, kteří preferují dostatek vlastního prostoru a soukromí. PENB třída D.
MOŽNOST PŘIKOUPENÍ ZAHRADY - jižní stráně, pozemku o výměře 1.186 m2

Majitel si vyhrazuje právo přijmout vyšší nabídku. V případě zájmu Vám rádi pomůžeme se zajištěním financování.

Prodej RD 5+1 se statkem na pozemku 2.814  m²  Svojšice u Příbrami

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaSvojšice 3
OkresPříbram
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná288 m²
Plocha podlahová175 m²
Plocha pozemku2.814 m²
Plocha zastavěná1.100 m²
Počet podlaží1
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaVenkovská
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Počet domů1
Počet objektů5
Sklepano
TelekomunikaceInternet
DopravaDálnice, Silnice, Autobus
VodaStudna
Elektřina230V, 400V
OdpadJímka
TopeníÚstřední tuhá paliva
Méně úsporná D
131 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky12522011
Kontaktovat makléře
Ondřej Rose
CENTURY 21 General
+420 602 301 444
[email protected]
www.century21.cz/makler-ondrej-rose
IČ: 49659863

Jmenuji se Ondřej Rose a realitní činnosti se věnuji již více než 20 let. Za tuto dobu jsem získal cenné zkušenosti v celém spektru realitního trhu od správy nemovitostí, pronájmy bytových i nebytových prostor, prodej nemovitostí i celých developerských projektů, právní a administrativní agendu spojenou s převody nemovitostí, případně i pomoc s vyřizováním stavebních povolení pro své klienty a další služby. Specializuji se na prodej a pronájem nemovitostí v Praze i okolí, po dohodě i v celé ČR. Vždy mi záleželo nejen na profesionalitě a osobním přístupu, ale i čestnosti, tedy vlastnosti, která bohužel v dnešní době nebývá tak častá. Při své činnosti se řídím pevnými etickými zásadami a přistupuji ke svým klientům tak, jak bych si v jejich roli sám přál. Mým přáním je, aby se nám spokojení klienti či jejich známí nebo přátelé na základě kladných zkušeností vraceli a jsem rád, že se nám to daří. Svěříte li mi svou nemovitost, ať už se jedná o byt, dům, komerční prostory nebo pozemek k prodeji anebo k pronájmu, mohu Vám garantovat, že učiním vše proto, abyste byli spokojeni.

Kontaktovat makléře
bgOndřej Rose