Rodinný dům o dvou bytových jednotkách v obci Tehov

Tehov

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Ve výstavbě
  • Nevybavený
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Sníte o vlastním novém bydlení se zahrádkou? Chcete žít v malebné obci obklopené krásnou přírodou a zároveň s rozumnou dostupností do Prahy?
Pokud ano, nabízíme Vám RD o dvou bytových jednotkách v obci Tehov:
r.e.z.e.r.v.o.v.á.n.o.: Zděná bytová jednotka č. 1 o dispozici 4+kk, užitná plocha domu je 90,28 m2, zastavěná plocha 108,8 m2, pozemek 410 m2. Skládá se z obývacího pokoje s kuchyňským koutem a s francouzským oknem, kterým vstoupíte na prostornou terasu, dále ze 3 neprůchozích pokojů, koupelny s vanou a samostatného WC, komory a technické místnosti. Výhodou jsou velmi nízké provozní náklady.

r.e.z.e.r.v.o.v.á.n.o.: Zděná bytová jednotka č. 2 o dispozici 4+kk, užitná plocha domu je 90,28 m2, zastavěná plocha 108,8 m2, pozemek 400 m2. Skládá se z obývacího pokoje s kuchyňským koutem a s francouzským oknem, kterým vstoupíte na prostornou terasu, dále ze 3 neprůchozích pokojů, koupelny s vanou a samostatného WC, komory a technické místnosti. Výhodou jsou velmi nízké provozní náklady.

Každá bytová jednotka má samostatný vchod a oddělenou zahradu.
Bytová jednotka je za uvedenou cenu kompletně dokončena a připravena k okamžitému nastěhování. Vnitřní provedení provedeme dle Vašeho individuálního výběru (podlahové krytiny, obklady, dlažby, sanitární keramika). Cena bytové jednotky ve standardu odpovídá požadavkům současných trendů a designu. Předání listopad 2021.

Rodinný dům o dvou bytových jednotkách v obci Tehov

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieRodinné domy
LokalitaTehov
OkresPraha-východ
Velikost4 pokoje
Plocha užitná90 m²
Plocha pozemku401 m²
Stav objektuVe výstavbě
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuV bloku
Rok kolaudace2021
Rok výstavby2021
ZařízenýNe
Bezbariérovýano
Terasaano
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední elektrické
Úsporná C
224 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14222053
Kontaktovat makléře
Lucie Chourová, DiS.
CENTURY 21 Harmony
+420 603 590 794
[email protected]
www.century21.cz/makler-lucie-chourova-dis
IČ: 08113831

"Co o Lucii říká ředitel kanceláře pan Marek Čihák ?
„Lucie má bohaté zkušenosti v jednání s klienty. Její pozitivní energie spojená s upřímným empatickým zájmem o pomoc klientům i v těch nejsložitějších případech a životních situacích z ní dělá makléřku, kterou ocení každý prodávající. Pravidelně se vzdělává, konzultuje a aplikuje při prodeji moderní trendy. Doporučuji klientům spolupracovat s Lucií na bázi výhradní dohody. Zodpovědně se o Vás postará od A do Z“"

Kontaktovat makléře
bgLucie Chourová, DiS.