Prodej, Dům 3+kk, 72 m² - Tenerife - Adeje

Tenerife, Los Cristianos, Adeje, Španělsko

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Novostavba
  • Částečně vybavený
  • Bazén
6 600 000 Kč

za nemovitost

Popis a parametry nemovitosti

Tenerife – bezkonkurenční klima 12 měsíců v roce, koupání v moři i přes zimu, vysoký výnos z pronájmu, bezpečí a výhody EU, časový posun jen 1 hodina, let 4,5 hodiny z Prahy či Vídně.

K prodeji moderní dvou-ložnicové řadové vilky v rezidenčním komplexu Ocean Boulevard - ideální na investici a prázdninové pronájmy!

V tuto chvíli je k dispozici celkem 30 těchto jedinečných vilek - v cenovém rozpětí od 268 000 € do 294 000 € (cena dle umístění domku v komplexu a m2).

Každá vila má 2 patra - ve spodním patře je vstupní hala, prostorný obývací pokoj spojený s jídelnou a kuchyní a samostatná toaleta. V horním patře jsou dvě ložnice s koupelnou a wc. Součástí je i menší přední terasa. Dole, z obývacího pokoje, je pak vstup přímo na venkovní terasu se zahradním posezením a menší zahrádkou. Veškeré interiéry i exteriéry jsou velmi prostorné a světlé, vše plně a funkčně zařízeno. Celková obytná plocha včetně venkovních prostor se zahradou je cca 150 m2.

Samotný komplex má pak rozlehlé společné prostory, kde si můžete užívat klidu i zábavy s rodinou nebo přáteli. Je zde areál s velkou zahradou a venkovní vyhřívaný bazén, který lze užívat celoročně. Existuje možnost i privátního bazénu přímo u vily. Ten ale není součástí aktuální prodejní ceny.

Komplex se nachází v jižní části Tenerife, ve čtvrti San Miguel de Abona, mezi golfovými oblastmi Golf de Sur a Amarilla Golf. Polohou výborné místo, kde najdete všechny potřebné služby, supermarket, sportovní vyžití, restaurace i bary. Jen 300 metrů od pláže, pouhých 7 km od jižního letiště. 15 minut od turistických center Los Cristianos a Las Américas. Přírodní rezervace také poblíž.

Lokalita zajišťuje klid a relax na práci či dovolenou. Následný pronájem je vhodný
jak pro milovníky koupání a surfování, tak pro golfisty, cyklisty nebo toulání v přírodě a na horách. Nespornou výhodou je celoroční sezóna a stálá teplota kolem 25 až 30 stupňů.
Provedeme vás celým procesem koupě v češtině.
Nebo pro vás najdeme jinou nemovitost splňující vaše požadavky.
Spojte příjemné s užitečným a investujte na Tenerife!

Prodej, Dům 3+kk, 72 m² - Tenerife - Adeje

Popis nemovitosti

Cena6 600 000 Kč za nemovitost
KategorieRodinné domy
LokalitaTenerife, Los Cristianos, Adeje, Španělsko
Velikost3 pokoje
Plocha užitná150 m²
Plocha pozemku106 m²
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
ZařízenýČástečně
Terasaano (46 m²)
Bazénano (50 m²)
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky08222392
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Bankomat

Bankomat

Banka

Banka

Pošta

Pošta

Doprava

Doprava

Vlak

Vlak

Autobus

Autobus

MHD

MHD

Obchod

Obchod

Večerka

Večerka

Hypermarket

Hypermarket

Restaurace

Restaurace

Bar

Bar

Škola

Škola

Školka

Školka

Sportoviště

Sportoviště

Fitness

Fitness

Bazén

Bazén

Mgr. Pavel Berka
CENTURY 21 All Inclusive
+420 731 001 622
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-pavel-berka
IČ: 62102885

Jsem majitelem realitní kanceláře s více než 10 letou tradicí. Mým cílem je nejen nabízet kvalitní služby v oblasti prodeje a pronájmu nemovitostí, ale především obohatit život svých klientů.

Mé poslání je eliminovat rizika a ušetřit čas, starosti i peníze, tak aby každý nákup či prodej nemovitosti byl pro klienty příjemným zážitkem. Díky mému osobnímu přístupu a pečlivosti, se budete cítit v bezpečí a naši společnou spolupráci budete považovat za naprosto bezproblémovou.

Mým největším úspěchem je, že se mi podařilo s mým týmem získat titul Kancelář roku v letech 2018, 2020, 2021 a 2022. To je pro mě velká čest a potvrzení, že naše práce má smysl.

Pokud hledáte realitního makléře s stoprocentní korektností, spolehlivostí a schopností řešit i ty nejtěžší situace, jste na správném místě. A pokud třeba uvažujete o vstupu do světa realit jako realitní makléř, rád se s vámi osobně setkám a poradím vám jak na to.

Děkuji vám za váš zájem o mou kancelář a těším se na spolupráci ;)

Looking for an english speaking realtor in Brno? Give me a call now ;)"

Kontaktovat makléře
bgMgr. Pavel Berka