Prodej rodinného domu Těšany, se zahradou, ke kompletní rekonstrukci či demolici

Těšany 144

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Před rekonstrukcí
  • Zahrada
  • Parkovací stání
prodáno

+ provize RK 5% + DPH

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k prodeji řadový, přízemní rodinný dům se zahradou v Těšanech, okres Brno-venkov. Celková plocha pozemku včetně zastavěné plochy a oplocené zahrady činí 378 m². Uliční šíře činí 9,7 m. Nemovitost je v současné době neobyvatelná a je určena ke kompletní rekonstrukci včetně střechy, rozvodů, konstrukcí a podlah. K dispozici je projekt na rekonstrukci střechy a dispoziční řešení 3+kk. Lze též vystavět obytné podkroví s další bytovou jednotkou s vlastním vstupem ze zahrady.
Konstrukce je smíšená. Dům je připojen na elektřinu a vodovod. Plyn je dočasně odpojen. Kanalizace se nachází před domem. Parkování je možné před domem na obecním pozemku nebo z druhé strany od zahrady. Průkaz energetické náročnosti budovy třídy G.
Obec Těšany se nachází cca 23 km od jihovýchodně od Brna. Naleznete zde ZŠ, obchody s potravinami, pohostinství, vinárnu, několik dětských hřišť, lékárnu, knihovnu a zámek. Autobusovou linkou 109 se dostanete přímým spojem do Brna za 35 min.

Pro více informací či zájem o prohlídku volejte makléřku.

Prodej rodinného domu Těšany, se zahradou, ke kompletní rekonstrukci či demolici

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK 5% + DPH
KategorieRodinné domy
LokalitaTěšany 144
OkresBrno-venkov
Velikost3 pokoje
Plocha užitná148 m²
Plocha pozemku378 m²
Plocha zastavěná212 m²
Plocha zahrady166 m²
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuŘadový
ParkováníAno
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky054-12-266
Kontaktovat makléře
Miroslava Vodičková
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-miroslava-vodickova
IČ: 06493661

"Specializuji se na prodej a pronájem nemovitostí v Jihomoravském kraji a nabízím kompletní realizaci obchodu a to od první schůzky až do předání nemovitosti. Řešíte prodej nebo koupi domu, bytu, nebytového prostoru, pozemku pro stavbu nebo zemědělskou půdu v Jihomoravském kraji? Obraťte se na mě a dejte mi svoji důvěru. Najdu pro Vás řešení. Vaše spokojenost a doporučení je pro mě odměnou.
A když zrovna neprodávám reality, věnuji se svým dětem, jezdím na kole, cvičím powerjogu, v zimě lyžuji a také ráda relaxuji s knihou nebo u dobrého moravského vína."

Kontaktovat makléře
bgMiroslava Vodičková