RD 4+1, 240 m², pozemek 546 m², Tismice, okr. Kolín

Tismice

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Dobrý
  • Částečně vybavený
  • Garáž, Parkovací stání
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Dovoluji si Vám nabídnout ke koupi rodinný dům o dispozici 4+1 s užitnou plochou 240 m² a celkovou výměrou pozemku 546 m² v obci Tismice, cca 3 km od Českého Brodu, okrese Kolín. Na dům navazuje stavba, kde bývala v provozu pekárna, nyní se tato část využívá jakožto kotelna a dílna. Součástí objektu je i navazující zděná garáž (24 m²). Dům je v udržovaném stavu a nachází se na klidném místě. Na pozemku naleznete přístřešek s posezením a udírnou, sklípek a studnu. Vytápění domu na tuhá paliva (uhlí), obecní vodovod a tlaková kanalizace, kombinovaný bojler na ohřev vody a vlastní studna (vodárna a čerpadlo). V obci se nachází MŠ (300 m) a autobusové zastávky směr Český Brod, Mukařov, Úvaly aj. Nejbližší vlakové nádraží v Českém Brodě směr na Kolín či Prahu. Občanská vybavenost v Českém Brodě, MŠ, ZŠ, SOŠ, obchody, nemocnice, úřady a jiné. V obci se pořádají pravidelné akce pro občany, např. pálení čarodějnic, plesy atd.

Dispozice RD:

1.NP – vstupní chodba, šatna, kuchyň s jídelnou, obývací pokoj, ložnice, koupelna se sprchovým koutem, samostatná toaleta, vstup do kotelny/ dílny (bývalá pekárna), schodiště vedoucí do 2. NP.

2.NP – hala/ chodba, 2krát pokoj a půda (49 m²), kde je možnost půdní vestavby, resp. vybudovat další pokoj a přizpůsobit si dispozici domu na 5+1.

Pro více informací či prohlídku domu mne neváhejte kontaktovat. Lze financovat hypotečním úvěrem.

RD 4+1, 240 m², pozemek 546 m², Tismice, okr. Kolín

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieRodinné domy
LokalitaTismice
OkresKolín
Velikost4 pokoje
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná240 m²
Plocha podlahová125 m²
Plocha pozemku546 m²
Plocha zastavěná546 m²
Počet podlaží2
Stav objektuDobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
GarážAno
Sklepano
DopravaSilnice, Autobus
VodaMístní zdroj
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední tuhá paliva
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky120-102-326941
Kontaktovat makléře
Kristýna Bohuslavová
CENTURY 21 Excellent Reality
+420 739 353 732
[email protected]
www.century21.cz/makler-kristyna-bohuslavova

"Zvažujete Vy či Vaši blízcí prodej neboli pronájem Vaší nemovitosti? Pokud ano, svěřte svoji nemovitost profesionálně vyškolené realitní makléřce, kde je spolupráce založena především na důvěře a spolehlivosti.

Dovolte mi se Vám na úvod krátce představit. Od roku 2009 žiji s rodinou v klidné obci Hradištko - Kersko, okrese Nymburk, kde jsem si splnila sen o bydlení. Před prací realitní makléřky jsem se řadu let věnovala distribuci a tvorbě vlastních křížovkářských časopisů. V roce 2016 jsem vstoupila do celosvětové franšízové společnosti CENTURY 21, jakožto jednatelka a realitní makléřka kanceláře CENTURY 21 Excellent Reality sídlící na Boleslavské třídě v Nymburce. Práce realitní makléřky mne naplňuje, jelikož každý úspěšně uzavřený realitní obchod má svůj příběh. Prošla jsem si veškerým školením, které pro nás zajišťuje centrála CENTURY 21 Czech Republic a byla vyznamenána certifikáty.

Co Vám mohu nabídnout?

Přátelský a lidský přístup ke svým klientům, kteří se v průběhu obchodu stanou mými přáteli, jelikož práce v realitách není pouze o zprostředkování prodeje, ale i o vzájemném porozumění, poznání, spolehlivosti, potřebách druhých a hlavně o důvěře. S klienty trávím spoustu času a hledám vždy nejlepší řešení pro obě strany, jelikož spokojenost klientů je pro mne prioritou a výhrou. Spolupracujeme se smluvním partnerem Hafner & Partneři advokátní kancelář, s.r.o. Dále se zabýváme výkupem nemovitostí s exekucí či výkupem před dražbou, vyplacení exekucí a mnoho dalšího."

Kontaktovat makléře
bgKristýna Bohuslavová