Prodej krásného RD Troubsko s bazénem a velkým pozemkem

Hodakova 667/11, Troubsko

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Vybavený
  • Bazén
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně vám nabízíme k prodeji prostorný velmi dobře dispozičně řešený RD 5+KK s bazénem a s velkým rovinatým pozemkem 1466 m2. Dům je ve výborném stavu s použitím nadstandardních materiálů. Veškeré pokoje jsou klimatizovány. V prvním patře koupelna s vanou, whirpool. Na podlaze dlažba. Přípojka na pračku. Samostatné WC. Tři ložnice s laminátovými plovoucími podlahami a střešními okny. V přízemí je obývací pokoj s prostornou kuchyňskou linkou se spotřebiči. Podlahy kombinace dlažba a linoleum s pamětí. Koupelna se sprchovým koutem, komora, samostatné WC. Velká zimní zahrada s francouzskými okny. Na zahradě je terasa, bazén 4x6 m: solární pojezdy zastřešení, písková filtrace, solná jednotka, automatické dopouštění, přelivová hrana, vytápění tepelným čerpadlem. Bezpečnostní okna s folií, předokenní žaluzie. Vytápění a ohřev vody plynovým kotlem. Alarm, protipožární čidla, kamerový systém podél celé nemovitosti vč. zahrady. Velká zahrada 976 m2, podbetonovaný plot. Samozavlažovací systém. Zahradní domek na nářadí.
Dvougaráž, stání před domem. Veškeré IS (el., plyn, vodovodní přípojka a kanalizace). Dům je velmi dobře dispozičně a technologicky řešen. Vhodný i pro velkou rodinu např. se psy. Přímo v obci Troubsko se nachází veškerá občanská vybavenost. Výborná dopravní dostupnost, vzdálenost do centra Brna 10 km, 5 km do obchodního centra Campus, napojení na dálnici D1 3 minuty, v blízkosti zastávka v obou směrech – integrovaný dopravní systém. Obec Troubsko se nachází v lukrativní oblasti v těsné blízkosti města Brna. Z jedné strany velká výhoda lehce dostupného velkoměsta s veškerou svou infrastrukturou, z druhé kousek do přírody a klidu venkova. Troubsko je živou, kulturně činnou a dynamicky se rozvíjející obcí, kde bydlení je radost. Uvolnění domu ve 2. pololetí roku 2020.

Prodej krásného RD Troubsko s bazénem a velkým pozemkem

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaHodakova 667/11, Troubsko
OkresBrno-venkov
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná200 m²
Plocha pozemku1.610 m²
Plocha zastavěná164 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýAno
Terasaano (25 m²)
Bazénano
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-02-115
Kontaktovat makléře
Ing. Martina Jirmusová
CENTURY 21 All Inclusive
+420 608 125 185
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-martina-jirmusova
IČ: 05274249

"Mám ráda práci s lidmi, mám ráda práci s nemovitostmi - je kreativní, rozmanitá a pokaždé přináší něco nového. Obchodní činností se zabývám 12 let. Vysokoškolské vzdělání v oboru ekonomie a 12-ti letá praxe v oboru stavebnictví je zárukou maximálního profesionálního přístupu. Kromě odbornosti nabízím především pozitivní přístup a péči, pochopitelně v rozsahu All inclusive. Své klienty se snažím přesvědčit o jinde již zažitém faktu, že jejich makléř jim pomůže jejich starosti vyřešit a především je ochrání před všemi možnými nástrahami.

Motto: „Není nic krásnějšího, než dělat to, co máte rádi a vědět, že to má význam“"

Kontaktovat makléře
bgIng. Martina Jirmusová