Prodej, Rodinné domy, 210m² - Troubsko

Marie Cecilie 662/6, Troubsko

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Částečně vybavený
  • Zahrada
  • Garáž, Parkovací stání
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně vám nabízíme k prodeji prostorný velmi dobře dispozičně řešený RD 4+KK s velkým rovinatým pozemkem 530 m2. Dům je ve velmi dobrém stavu, obvodové zdivo porotherm 45 cm, sedlová střecha s polovalbami, střešní taška Bramac, izolace pěnová. Okna plastová s izolačním dvojsklem, plynový kondenzační kotel, radiátorové vytápění, zabezpečovací systém.
V přízemí je vstupní hala s vestavnými skříněmi, technická místnost s toaletou a umývadlem, vstup do garáže, dřevěné schodiště. Dominantou je obývací pokoj s krbovými kamny s přímým vstupem na terasu, prostorná kuchyně s novou kuchyňskou linkou, spotřebiči Elektrolux, jídelnou (47 m2), kryté atrium 11 m2. V patře 3 pokoje (16 + 19 + 33 m2), koupelna s vanou, sprchovým koutem a WC (11 m2), terasa 11 m2. Dům prošel v loňském roce rekonstrukcí: nové podlahy, kombinace dlažba a vinyl, nový kondenzační plynový kotel zn. VIESSMANN na ohřev vody a vytápění, nová kuchyňská linka, fasáda.
Na zahradě krásné vzrostlé keře, stromy, jehličnany zajišťující klidné místo pro odpočinek v naprostém soukromí, prostor pro bazén či dětské hřiště, zahradní domek. Venkovní posezení je možné v krytém atriu či u venkovního grilu na terase.
Součástí domu je garáž (18 m2) a možnost 2 stání před domem na vlastním pozemku. Dům je napojen na elektřinu, plyn, vodovodní přípojku + studna, odpadní vody jsou svedeny do čistírny odpadních vod. Dům je vhodný i pro velkou rodinu se zvířátky.
Dům se nachází v klidné lokalitě obce Troubsko, v zástavbě rodinných domů.
Přímo v obci Troubsko se nachází veškerá občanská vybavenost. Výborná dopravní dostupnost, vzdálenost do centra Brna 10 km, 5 km do obchodního centra Campus, napojení na dálnici D1 3 minuty, v blízkosti zastávka v obou směrech – integrovaný dopravní systém.
Obec Troubsko se nachází v lukrativní oblasti v těsné blízkosti města Brna. Z jedné strany velká výhoda lehce dostupného velkoměsta s veškerou svou infrastrukturou, z druhé kousek do přírody a klidu venkova. Troubsko je živou, kulturně činnou a dynamicky se rozvíjející obcí, kde bydlení je radost. Uvolnění domu červenec 2021.

Prodej, Rodinné domy, 210m² - Troubsko

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaMarie Cecilie 662/6, Troubsko
OkresBrno-venkov
Velikost4 pokoje
Plocha užitná210 m²
Plocha podlahová210 m²
Plocha pozemku529 m²
Plocha zastavěná135 m²
Plocha zahrady529 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby2000
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
GarážAno
Terasaano (11 m²)
Lodžieano (11 m²)
Méně úsporná D
10 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-12-168
Kontaktovat makléře
Ing. Martina Jirmusová
CENTURY 21 All Inclusive
+420 608 125 185
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-martina-jirmusova
IČ: 05274249

"Mám ráda práci s lidmi, mám ráda práci s nemovitostmi - je kreativní, rozmanitá a pokaždé přináší něco nového. Obchodní činností se zabývám 12 let. Vysokoškolské vzdělání v oboru ekonomie a 12-ti letá praxe v oboru stavebnictví je zárukou maximálního profesionálního přístupu. Kromě odbornosti nabízím především pozitivní přístup a péči, pochopitelně v rozsahu All inclusive. Své klienty se snažím přesvědčit o jinde již zažitém faktu, že jejich makléř jim pomůže jejich starosti vyřešit a především je ochrání před všemi možnými nástrahami.

Motto: „Není nic krásnějšího, než dělat to, co máte rádi a vědět, že to má význam“"

Kontaktovat makléře
bgIng. Martina Jirmusová