Rodinný dům o dvou bytových jednotkách v obci Tuchoraz

Tuchoraz

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Ve výstavbě
  • Nevybavený
  • Nízkoenergetický
  • Parkovací stání
prodáno

včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Chtěli byste žít mimo rušnou Prahu, čerpat energii v klidné lokalitě a současně být v její dojezdové vzdálenosti? Exkluzivně Vám nabízíme zprostředkování výstavby rodinného domu o dvou bytových jednotkách, každá jednotka je o dispozici 4+1 na pozemku o celkové výměře 1016 m2 v obci Tuchoraz. Jedna jednotka již v REZERVACI.
Obě zahrady budou oddělené plotem, který Vám vyřeší plné soukromí pro Vaše bydlení. Plocha na parkovaní je zpevněná (zámková dlažba).
Jedná se o moderní nizkoenergetický dům o zast. pl. 125 m2 a užitné ploše 100,37 m2 postavený klientsky oblíbenou montovanou technologií a realizovaný tzv. „na klíč“, tzn. že v domě není pouze kuchyňská linka.
Díky velkým proskleným plochám je zajištěno dostatečné množství přirozeného denního světla a dá se tedy říci, že Vám sluníčko krásně leze do celého domu. V případě potřeby ve věci úpravy domu, Vám bude plně k dispozici architekt stavby.

Vyřízení stavebního povolení je samozřejmostí. Cena v inzerátu je za kompletně zasíťovaný pozemek + výstavbu domu na klíč. Zhotovitelem je stavební firma s dlouholetou praxí a bohatou zkušeností.
Náklady na vytápění domu a spotřebu el. energie vychází cca 15 000 Kč /rok.
Dům bude napojen na elektřinu, obecní vodovod a obecní kanalizaci.
Obec Tuchoraz jejíž unikátní dominantu tvoří středověká tvrz, je obklopena malebnou krajinou tvořenou ve velké míře jabloňovými sady. Ideální pro milovníky cykloturistiky, pěší turistiky a rybaření. V obci je mateřská školka, hospůdka a fotbalové hřiště.
Veškerá občanská vybavenost je v 3,5 km vzdáleném Českém Brodě (ZŠ, gymnázium, supermarkety, pošta, nemocnice, restaurace, pivovar atd). Výhodou je rychlé vlakové spojení do centra Prahy (35 min.), do Kolína (15 min.). Autem Praha Černý Most (25 min.).

Nemovitost je možné financovat z hypotečního úvěru, který pro Vás kompletně vyřídíme. Kolaudace podzim 2022. Ráda Vám místo výstavby osobně ukážu.

Rodinný dům o dvou bytových jednotkách v obci Tuchoraz

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize
KategorieRodinné domy
LokalitaTuchoraz
OkresKolín
Velikost4 pokoje
Nízkoenergetickýano
Plocha užitná102 m²
Plocha pozemku510 m²
Stav objektuVe výstavbě
BudovaMontovaná
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Rok kolaudace2022
Rok výstavby2021
ZařízenýNe
Míst k parkování2
ParkováníAno
Terasaano
KomunikaceBetonová, Asfaltová
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
Velmi úsporná B
146 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky142-12-052
Kontaktovat makléře
Lucie Chourová, DiS.
CENTURY 21 Harmony
+420 603 590 794
[email protected]
www.century21.cz/makler-lucie-chourova-dis
IČ: 08113831

"Co o Lucii říká ředitel kanceláře pan Marek Čihák ?
„Lucie má bohaté zkušenosti v jednání s klienty. Její pozitivní energie spojená s upřímným empatickým zájmem o pomoc klientům i v těch nejsložitějších případech a životních situacích z ní dělá makléřku, kterou ocení každý prodávající. Pravidelně se vzdělává, konzultuje a aplikuje při prodeji moderní trendy. Doporučuji klientům spolupracovat s Lucií na bázi výhradní dohody. Zodpovědně se o Vás postará od A do Z“"

Kontaktovat makléře
bgLucie Chourová, DiS.