Luxusní rodinný dům 288 m2, pozemek 1248 m2, Varnsdorf

Ernsta Thällmanna, Varnsdorf

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Vybavený
  • Garáž
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme luxusní rodinný dům velikosti 288 m2 s pozemkem o rozloze 1248 m2, v klidné vilové části města Varnsdorf.

Toto rodinné sídlo bylo postaveno se smyslem pro elegantní a účelné využití prostoru a s důrazem na kvalitu provedení. Nemovitost z roku 2002 navíc prošla v letech 2012 – 2014 rozsáhlou rekonstrukcí: nová kuchyň vč. spotřebičů Whirpool, nové koupelny, nová keramická zámková dlažba zn. Klinker před domem, nová zimní zahrada z hliníkových profilů opatřená automaticky ovládanou markýzou (možno i manuálně), nový zahradní dřevěný domek.

Rozlehlý obývací pokoj spojený s jídelnou a na ní napojenou kuchyní a zimní zahradou vytváří prostor pro společné trávený čas. Přízemí doplňují koupelna se sprchovým koutem, pračkou a sušičkou, samostatná toaleta, prostorná předsíň s vestavěnými skříněmi, zádveří s velkým botníkem, závětří, komora v podschodišťovém prostoru, spíž a garáž (s vjezdem z terasy za elektricky ovládanou branou).

Patru dominuje centrální hala s galerií nad schody. Samostatné vstupy z ní do všech ostatních 5 pokojů (ložnice, dětského pokoje, pracovny s postelí, posilovny a šatny) a koupelny s vanou a toaletou poskytují všem členům domácnosti dokonalé soukromí. V menší komoře je pak umístěn plynový kotel.

Dům je zděný z dutých cihel Porotherm, okna a vstupní dveře jsou dřevěná z eurohranolů, opatřena thermo izolačním sklem, střešní okna Velux, střešní krytina Bramac. Připojení na vodu, kanalizaci, elektrickou energii (jistič 3/25A) a plyn - vytápění plynovým kotlem Junkers. Přízemí a koupelna v patře jsou vybaveny podlahovým vytápěním. Půdu nad patrem o rozloze 20 m2 lze využít dle potřeb nového majitele.

Udržovaná zahrada, dřevěný domek a bazén za domem (lze ohřívat pomocí tepelného čerpadla) poskytují za vysokým masivním oplocením dokonalé soukromí.

Nízké měsíční náklady: plyn 2.800,- Kč, elektrická energie 1.400,- Kč, voda 333,- Kč.

Doporučujeme prohlídku.

Luxusní rodinný dům 288 m2, pozemek 1248 m2, Varnsdorf

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieRodinné domy
LokalitaErnsta Thällmanna, Varnsdorf
OkresDěčín
Velikost5 a více pokojů
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná288 m²
Plocha podlahová180 m²
Plocha pozemku1.248 m²
Plocha zastavěná160 m²
Počet podlaží2
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby2002
ZařízenýAno
GarážAno
Terasaano (27 m²)
Mimořádně nehospodárná G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky126-102-329106
Kontaktovat makléře
Ing. Jiří Hruška
CENTURY 21 OK Centrum
+420 602 439 243
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-jiri-hruska
IČ: 46009680

Většinu své profesní dráhy jsem zasvětil snaze přinášet klientům opravdu kvalitní služby. Prodej podle potřeb klienta je dnes bohužel v mnoha firmách, obzvláště korporátního typu, více zbožným přáním či spíše chimérou. Možnost podnikat tak, aby byl každý náš klient s našimi službami a servisem skutečně spokojený, považuji za obrovskou výsadu.

Kontaktovat makléře
bgIng. Jiří Hruška