Prodej RD Velké Pavlovice, sklep, dílna, dvorek

Velké Pavlovice

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Dobrý
  • Zahrada
  • Parkovací stání
prodáno

+ 5% provize + DPH

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme Vám ke koupi řadový přízemní rodinný dům 2+1 ve Velkých Pavlovicích, okres Břeclav. Celková výměra pozemku činí 145 m². Dispozice: 2 pokoje, kuchyň, koupelna s vanou a WC, chodba, spíž. Částečně zastřešený dvůr můžete využít k posezení i za nepříznivého počasí. V tomto vinařském kraji jistě oceníte kvelbený sklep, kutily pak potěší dílna. Po stavebních úpravách je možné zvětšit dispozici domu o obytné podkroví. Stropy jsou dřevěné.
Za domem je možné využít zahrádku o výměře 103 m², která je pronajímána od obce za 50 Kč/ročně. Terasovitá zahrádka je v PŘÍKRÉM svahu.
Veškeré inženýrské sítě: el., plyn, kanalizace, obecní vodovod, studna. Elektřina v hliníku. Topení je lokální: 2x WAF v pokoji do ulice a v kuchyni.
Ve Velkých Pavlovicích naleznete veškerou občanskou vybavenost: MŠ, ZŠ, ZUŠ, pohostinství, lékaře, vlakovou zastávku, poštu, dětské hřiště, vinařství, nedalekou rozhlednu Slunečná, wellness, ekocentrum.
V případě vyššího počtu zájemců může dojít k navýšení ceny. Majitel si vyhrazuje právo konečného výběru zájemce. Průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl předložen, proto uvádíme třídu G.
V případě zájmu o prohlídku či více informací kontaktujte makléře.

Prodej RD Velké Pavlovice, sklep, dílna, dvorek

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + 5% provize + DPH
KategorieRodinné domy
LokalitaVelké Pavlovice
OkresBřeclav
Velikost3 pokoje
Plocha užitná55 m²
Plocha pozemku145 m²
Plocha zastavěná145 m²
Plocha zahrady103 m²
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuŘadový
ParkováníAno
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky054-12-178
Kontaktovat makléře
Miroslava Vodičková
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-miroslava-vodickova
IČ: 06493661

"Specializuji se na prodej a pronájem nemovitostí v Jihomoravském kraji a nabízím kompletní realizaci obchodu a to od první schůzky až do předání nemovitosti. Řešíte prodej nebo koupi domu, bytu, nebytového prostoru, pozemku pro stavbu nebo zemědělskou půdu v Jihomoravském kraji? Obraťte se na mě a dejte mi svoji důvěru. Najdu pro Vás řešení. Vaše spokojenost a doporučení je pro mě odměnou.
A když zrovna neprodávám reality, věnuji se svým dětem, jezdím na kole, cvičím powerjogu, v zimě lyžuji a také ráda relaxuji s knihou nebo u dobrého moravského vína."

Kontaktovat makléře
bgMiroslava Vodičková